Bükreş gezilecek yerler

Buna rağmen günübirlik gezi planlaması yaparken iş çıkış saatlerinde otobüs ve metro seferlerinde oluşan yoğunluğu hesaba katmak gerekiyor. Fakat şehirdeki en turistik ve en popüler noktaların ilk 21’i bu listede diyebiliriz. Bu liste dışında görülecek birçok yer daha var.


Fakat bu şehri 1-günlüğüne ziyaret ediyorsanız, ilk olarak bu listedekiler ile gezinize başlayabilirsiniz. Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle hazırlanmıştır.


Tatil Sepeti’nden tur satın alarak geldiğimiz şehri detaylıca gezdik. Görmeden dönmemeniz gereken yerleri keşfedin! Seyahatinizi OrangeSmile. Karşılıklı dükkanlar sıralanmış.


Bükreş gezilecek yerler

Dövme demirden yapılmış bu dükkanların kapıları sokağa. Romanian Patriarchal Cathedral. Burası çok güzel bir doğa parkıdır. Bunun yanı sıra Ateneum’u da öneriyoruz.


Bebek Sahili, Boğaziçi’nin Avrupa yakasında Rumeli Hisarı ile Arnavutköy arasında yer alıyor. Bebek ve sahili restoran, kafe ve barlarla doludur. Bir tarafta hala Sovyet etkisinin izlerini taşıyan devasa gri binalar, diğer tarafta değişen hayat şartlarıyla en doğusunda bulunduğu Avrupa’ya alışma çabasındaki modern yüzü.


Bükreş gezilecek yerler

Anasayfa, Avrupa, Yurt Dışı. ROMANYA GEZİLECEK YERLER. Daha sonra ise: yine “Prens Valad” ın sarayının duvarları çevresinde büyümüş ve bugünkü tarihi şehir merkezi ortaya.


Umarız önerilerimizi beğenirsiniz! Parlamento Binası 0. Merak ettiğim ülkelerin başında geliyor. Etiket: bükreş ’te gezilecek yerler. Follow GEZGİNİN GEZİLERİ on WordPress.


Eposta ile Blogu Takip Et. Bu blogu takip etmek ve yeni gönderilerle ilgili. Hotel Triumpf’a bavulumu bırakıp hemen dolaşmaya çıktım. Gezimanya 6views.


Bükreş gezilecek yerler

Banffy Sarayı da Cluj-Napoca’nın örnek mimarilerindendir. Bölge hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler, gerçek bir halk mimarisini sergileyen Transylvania Etnografya Müzesi’nin açık hava bölümünü ziyaret etmelidir. Yeni hesap için kayıt ol. Sinaia şehri turistik olarak her ne kadar Peleş Şatosu ile ünlenmiş olsa da, gezilecek epey yeri bulunuyor.


Bu Pin, seyahatdefterin. Zürih gezilecek yerler listemizi değerlendirdiğimiz günün ertesi kiralık aracı alıp Luzern tarafına yönlendik. Açıkçası İsviçre’nin küçük kasabaları Zürih kentinden çok daha güzeldi, İsviçre gezisi programımıza Zürih’i dahil etmesek bile olurmuş. Zürih’te tekrar İsviçre turumuzun sonunda vakit geçirdik.


Kont Drakula ismini birçoğunuz duymuş olmalı. Bükreş şehrindeki gezilecek yerler. Drakula’nın kurduğu şehir olarak anılan ve günümüzde halen tarihi dönemini yansıtan “Old Town. Yeşil doğası, insanı mutlu eden mimarisi ile beni kendine hayran bırakan şehir oldu.


Tüm kayıtları göster. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Büyük kentlerden yavaş yavaş sıkılmaya.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ