Çorlu gezilecek yerler

Çorlu gezilecek yerler

Pers, Roma, Bizans gibi güçlü krallıkların bünyesinde yayılan tarihinin MÖ. Bir süre sonra, Perslerin hakimiyetini aldığı bu şehir, MÖ.


Yüzyıl zamanlarında Büyük İskender tarafından işgal edildi. ORLU, Batı Trakya da hızlı bir şekilde büyüyen bir sanayi kentidir. Ne zaman ki birileri bir yer için ‘orada pek bir şey yoktur’ derse, bilirim ki kesin orada güzel keşifler çıkacaktır. Kalesi Tarihi değeri fazla olan Çorlu Kalesi, Çorlu ilçesinde yer almaktadır.


Günümüzde bazı kalıntıları bulunmaktadır ve tahmini olarak 6. Benim en yakın arkadaşım Çorlu ’da yaşadığı için çokça kez buraya gittim ve Çorlu gezilecek yerler rehberi oluşturdum. Kalesi, Heykel Meydanı, Olimpos At Çiftliği, Gölbaşı Gençlik Parkı gibi yerler var. Ama biz Çorlu ’da bu kez yiyici olarak görev alıyoruz. Atatürk Orman Korusu.


Tekirdağ’da ki en güzel yerlerle baş başa bırakalım. Aslında ilk yapıldığı dönemlerde oldukça görkemli bir yapı olan tarihi kale, günümüze kadar önemli ölçüde zarar görmüş ve bazı kalıntılarıyla bugünlere gelebilmeyi başarmıştır.


Uçmakdere, Çorlu Kalesi ve Şarköy gezilmesi gereken yerler arasında en bilinenleri. Bin bir güzelliği olan bu illerden Orduda gezilecek yerleri şu şekilde sıraladık. Listemiz fotoğraflar ve detaylardan oluşmaktadır.


Ayrıca Slayt Video‘ya bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Denize rahatlıkla girilip, tatil yapılabilecek bir diğer ilçe ise Saray oldu. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı.


Seferihisar ile Kuşadası karayolu üzerinde bulunan Ürkmez beldesi, Seferihisar ilçesine kilometre uzaklıkta bulunur. Vize, Kırklareli’ne bağlı olsa da buraya gelen herkesin mutlaka uğradığı bir yer.


Roma dönemine ait Vize Kalesi ve 6. Küçük Ayasofya Kilisesi, Vize’deki görülmeye değer yapılar. Doğunun Hazineleri Turu Gece.


Bu otelin oda ücretleri ise, Çorlu ’nun geneline göre normal. Oda ücretlerine kahvaltının dahil olması da oldukça güzel. Londra gezilecek yerler yazısı boyunca şehirde gezip görmeniz gereken en önemli yerler hakkında bilgiler paylaştım lakin Londra gerçekten çok büyük ve turistik bir şehir. Bu yüzden şehirde gezip görülebilecek daha birçok önemli yer var.


Antik kentleri ve dini yapıları ile yüzyıllar boyunca Trakya bölgesinin değerli yerlerinden biri olan Çorlu’da kendinizi doğaya bırakacağınız ve tertemiz hava ile dingin bir hafta sonu geçirebileceğiniz yerler de bulunuyor. Muğla - Dalaman Şehir Rehberi. Yorum Gönderin Cevabı. Yüzyılda yapılan tepelik alanda birçok tarihi izlere yer verilmiştir.


Çorlu gezilecek yerler

Tarihteki en eski uygarlıklardan olan Hititler’e başkentlik yapmış olan Çorum’da dünyaca ünlü Hattuşaş Antik Kenti’ne ev sahipliği yapıyor. Anadolu’da özellikle arkeolojik anlamda en zengin yerlerden biridir Çorum.


Gezilecek Yerler Listesi. Bu sayfada Çorlu İstanbul Hotel tesise yakın yerleri, Çorlu İstanbul Hotel tesisi yakınında gezilecek, görülecek, yenilecek yerleri görebilirsiniz.


Çorlu gezilecek yerler

Adres bilgileri, web site ve mail adresi, resimleri, haritası, yol tarifi, nasıl gidilir, erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Komisyonuma devredildi.


Bunun dışında büyük mesire alanları ve plajlar ziyaretçilerin emrinde. Eriklice Köyü görülmesi gereken yerlerden. Marmara ereğlisi gezilecek yerler. Termik Santrallere birkez daha hayır demek için toplanma vakti !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ