Orjinal telefona imei atma kodu

Android imei değiştirme gizli menü kodu %1çalışıyor. Muhammet Karaca 163views. Imei yani asıl açılımı International Mobile Equipment Identity anlamına gelir.


Orjinal telefona imei atma kodu

Her mobil telefonun bir imei atma kodu bulunmaktadır. Tüm modeller için geçerli olmasa da çoğu Android telefonun kritik sistem ayarlarına erişmenizi sağlayacak gizli bir menü ara yüzü bulunur. Mediatek işlemci li olan bütün telefon lara aynı yöntem le imei atmak mümkün mtk telefonlarda yaptım bu video da isterseniz bi sonra ki video snapdragon işlemcili telefona atabilirim.


ANDROİD TELEFONLARA İMEİ ATMA KODU. IMEI değiştirmek isterken cihazınıza daha büyük zararlar verebilirsiniz.


Andorid Cihazlara IMEI Nasıl Atılır ? Bu işlem için cihazınızın rootlu olması gerekiyor. Bu tür paylaşımlara inanmayın. Cihazın kök erişimi olmadan hiç bir şekilde imei atamazsınız.


Bunun diğer adı ise IMEI atmadır. Sonra cihazı açın kapatın işlem tamamdır. SIMi seçip alttaki alana IMEI numaranızı yazın. Ve altındaki Write(Yaz) butonuna basın.


Cep telefonuna imei atma işlemini bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Genellikle yurtdışından getirilen bazı cihazlara imei atma işlemini uygularız. Replika Sony IMEI Değiştirme Kodu.


Telefonlarınızın kullanılmaz hale gelmesini istemiyorsanız ve illegal bir iş yapmak istemiyorsanız lütfen okuyunuz. Imei atma konusunda internette birçok yazı ya da video vardır.


Telefon orjinal olmadığı için yazılımını bulmanız çok zor. Burada anlatılan imei atma işlemi çin, kore malı telefonlar içindir. Arkadaşlar çok önemli bir bilgide benden gelsin KORE malı Sler için çok az kişinin bildigi bir imei atma kodu var.


Püf nokta sim kartsız olarak telefonu açmak. Telefon kayıt dışı olduğunda şebeke kesilir ve telefonu kullanamazsınız. Merhaba Nokia 5için İmei. Böylelikle masraftan kaçmış oluyorlar.


Orjinal telefona imei atma kodu

Imei onarımı için Repair butonuna tıklayıp açılan IMEI kutucuklarına imei numaralarınızı yazın. Ok ile işlemi başlatın. Telefona ekranına root izni çıkarsa izinlerini onaylayın. Repairing IMEI Ok mesajını aldığınızde işlem tamam demektir ancak buna rağmen şebeke alamayabilirsiniz.


EFS Professional adında bir program indirdim. Dev-Host - EFS_Professional_2. Lütfen telefonun kendi orjinal imei numaralarını kullanın. Telefon Güvenlik Kodu Kırma Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen telefonunuzun güvenlik kodunu unutmuşsunuzdur veya bilmiyorsunuzdur.


Orjinal telefona imei atma kodu

Piyasada parmak telefon olarak bilinen çift hatlı Vertu mini telefonlarının imei numaraları bozulduğunda bu imei numaralarını düzeltmek, onarmak için bir kod bulunmaktadır. Bu kod parmak telefon olarak bilinen Vertu Mini’de denenmiştir.


Diğer Vertu telefonlarında işe yarayıp yaramadığıni bilemiyoruz. Lütfen IMEI onarımı esnasında telefonun orjinal IMEI numaralarını kullanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ