Apartman karar defteri kaybolursa

Genel kurul karar defteri kaybolursa ne olur? Tasdikli deftere, toplantılar ile ilgili detaylar ve alınan kararlar kaydediliyor. Peki apartman yönetimi karar defteri kaybolursa ne olur?


Karar defteri kaybolursa yeni bir defter alınarak noter onayına sunulmalıdır. Eski kararların devam ettirilmesi adına eski kararlar da yeniden notere onaylatılmalıdır.


KARAR DEFTERLERİNİZ İŞ GÜNÜ İÇİNDE TASDİKLETİLEBİLİR.

Emsal kararları incelediğimizde genelde zayi belgesi için davalar reddediliyor. Eğer dava reddedilirse yeni karar defteri için başka nasıl bir yol izleyebiliriz?


Bu konuda maalesef ki bir düzenleme veya görüş henüz oluşmamış olduğu. Yönetim kurulu karar. Sadece noter onaylı olan defterler kullanılabilir. Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 32.


Pek çok kırtasiyede bulabileceğiniz karar defterini aldıktan sonra sayfalarına numara verip, noterden onay alarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Genellikle apartman kurulu tarafından hazırlanan defterler için herhangi bir defter kullanılması yasaktır.

Ticaret ve Esnaf sicil tasdiknamesi istenmez. TL taksitle ucuz ev fırsatı! TOKİ uygun fiyatlarla binlerc. Apartman Karar Defteri Nasıl Hazırlanır? YK TuBE 31views. Essential Knots You Need To Know - Duration: 7. Bu nedenle de önem teşkil etmektedir. Kat malikleri tarafından alınmış olan tüm kararlar sırasıyla karar defterine yazılmalıdır.


Gazete kayıp ilanı bürolarımız ile Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman gibi ulusal gazetelere karar defteri kayıp ilanlarınızı kolaylıkla uygun fiyatlarla. Gelir gider takibi ve yönetim işlemlerinizin tamamını ücretsiz yapın. TAKİP TALEBİNDE BULUNMASI GEREKEN KAYITLAR.


Gelir-gider (işletme) defteri tutmak zorunlu mu? Bu defter notere onaylatılacak mı? Parayı hesabına aktaran yöneticiye ne ceza.


Bina ile ilgili tüm kararlar apartman yönetim kurulu arasında tartışılır ve alınır. Bazı kararlar kat maliklerinin onayını gerektirse de çoğu karar yönetim tarafından alınabilir.


Tıkla, iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!

Denizbank müşterileri için özel imkanlar sunarken bunlardan birtanesi de yeşil kredi imkanıdır. Bu karar apartman karar defterine işlenmelidir. Yeşil kredi çevrenizi ve evinizi korumanızı sağlayacaktır. Ayrıca banka bu krediyi verirken masraf ve komisyon ücreti almamaktadır.


Bu kredi imkanından yararlanan müşteriler için çok cazip. Denetçi defteri diye bir defter yoktur. En azından ben ilk defa duyuyorum.


Site denetçisi, belli aralıklarla ve uygun zamanlarda site yönetiminden dosyaları ister, inceler kontrol eder.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ