Marka tescili örnekleri

TSE, TSEK belgesi başvurularında, "TR" uzantılı domain (web sitesi adresi) taleplerinde, bir çok resmi başvuruda işletmelerden marka tescil belgesi talep edilebilmektedir. Yaptığınız iş ya da sunduğunuz servisle ilişkili, firmanızı yansıtan kısa ve hedef kitlenizin kolayca hatırlayabileceği isimlerin seçilmesi önemlidir. Ayrıca söylenmesi kolay bir isim tercih etmeniz akılda kalıcılığı olumlu yönde etkileyecektir.


Bu inceleme işlemleri uzmanlaşmış vekiller ile yapılmalı ve her ay gerçekleşen yeni başvuruların taranarak geçmişte markalaşmış diğer kuruluşların kırk beş sınıf üzerinden. Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.


Ayrıca marka tescili olamayacak bazı marka isimleri bulunur.

Garanti markasının, marka sahibinin veya marka sahibine iktisaden bağlı olan işletmenin mal veya hizmetlerinde kullanılması yasaktır. Bunları bilerek doğru zamanda başvuru yapmanız neticeyi hızlandırır. Bazı firma sahipleri bu unvanın kendisine “ marka hakkı” verdiğini zannetmektedirler.


Oysa marka hakkı Türk. Firmalar kurulurken Ticaret Odalarından kendilerine bir unvan belirlemek durumundadırlar. Aksine hareket edilen durumlar yasal yükümlülükler doğurur.


Bu durumda mal veya ambalajın tescili marka sahibine mal veya ambalaj için inhisari bir hak sağlamaz.

Faydalı model tescili alınan ürün veya buluş, başvuru sahibinin izni olmadan kullanılamaz ve üzerinde tasarrufta bulunulamaz. Markanızı, ürün ve hizmetlerinizi koruyun markanızı tescil ettirin. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Bir mal veya hizmet ambalajının marka olarak tescili marka sahibine marka hakkının tümünü sağlar.


Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın. Zamanında kullanılan ağrı kesici Amerika ülkesinde büyük bir pazar payına sahipti. Ağrı kesiciyi üreten firma için her şey yolunda gidiyordu.


Chicago’da gerçekleşen olaylarda. Ticaret ünvanınızı marka tescili ile kullanmak isteyenler olabilir. MARKA, sektöre, tüketici kitlesine göre. Daha önce tescilini yaptığımız marka tescil örnekleri ile daha detaylı bilgiyi tarafınıza referans olarak sunuyoruz.


Uzman ekibimiz ile. Markalar, şekiller, logolar, sayılar, sloganlar ya da her türlü isim olabilir.


Yurtiçi ve yurtdışında marka tescili patent tescili tasarım tescili ve takip hizmetlerinin yanında, bu fikri ve sınai haklar ( marka hukuku patent hukuku tasarım hukuku ) için hukuki hizmetler de sunmaktadır.

Marka Tescil Başvurusu Nereye Yapılır ? Ancak sonra beklenmedik bir olay yaşandı ve Tylenol kullanan üç kişi yaşamını yitirdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ