Mobil hat sorgulama

Bunun için TC Kimlik Numaranızı ve kendinize ait olan aktif bir GSM hattınızı kullanmanız gerekmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra cep telefonunuza bir şifre gönderilecektir. Bu şifreyi istenen yere girerek sorgulamanızı tamamlamanız gerekmektedir. UYGULAMAYI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİREBİLECEĞİNİZ ADRES AŞAĞIDADIR.


Bu sistemden sadece kendinize ait GSM hatları. Peki üzerinize kayıtlı hat var mı? Bilginiz dışında açılmış adınıza kayıtlı mobil hat var mı? Devlet mobil hat sorgulama e-Devlet üzerinden sağlanan hizmetlerden bir tanesi olan mobil hat.


Mobil hat sorgulama nasıl yapılır? Full Range Of GE Bulbs Online. Guaranteed Next Day UK Delivery! Limited Time Offer. Bireysel Hat Sorgulama Bu SMS bana neden geldi? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ​ (BTK), elektronik haberleşme sektörüne ilişkin düzenlemeleri belirler. Acarer, bugüne kadar milyondan fazla mobil hat sorgulama sı yapıldığını bildirdi. Acarer, "Bir vatandaşımız üzerine 2adet mobil hat hat kaydedildiğini görünce şok oldu" dedi.


Vodafone Yanımda mobil uygulaması veya vodafone. Başvuru sırasında, tarife seçimi, kişisel bilgi girişi, numara seçimi (yeni hat ise) işlemleri yapılır ve teslimat yöntemi belirlenir. Vatandaşlar, bu sistem üzerinden kendi üzerlerine kaç adet hat açıldığını öğrenebilecek.


Mobil hat sorgulama

Devlet kurum ve kuruluşları e-dönüşüm kapsamında bazı işlemlerini vatandaşın emek harcamandan, zaman kaybetmeden yapabilmesi için e-devlet hizmetini vatandaşa sunmuştur. E-devlet sisteminde yapabildiğimiz bir işlem de mobil hat sorgulama işlemidir.


Diyarbakır şehrindeki Otobüs hatları ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz bilgilere mobil ortamda erişilmesini sağlayan uygulamadır. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.


Kişilerin kendi isimlerine kayıtlı hat açılıp açılmadığını e- devlet sayesinde kolayca öğrenebilirler. Bu süre içinde bakiyeniz olduğu sürece arama yapabilirsiniz.


Mobil hat sorgulama

Bu hatları kapattırmak için GSM operatörlerine başvurabilecek. E-Devlet GSM mobil hat sorgulama sistemine giriş yapabilmek için, verdiğimiz bağlantıdan gittiğiniz web sitesi üzerinde, karşınıza çıkan sayfadan kimlik bilgileri doğrulama işlemi yaparak sisteme giriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere, ekranda bulunan “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklamalısınız. Bu butona tıkladıktan sonra.


Kimlik numaranız, telefon numaranız ve gsm operatörünüzü seçtikten sonra, paneldeki güvenlik kodunu girerek, formu göndermeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergâh bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak ve otobüse ait konumu cep. Geçtiğimiz dönemde numara sorgulama işlemi ücretsiz olarak mobil uygulamalar tarafından yapılabiliyordu.


Mobil hat sorgulama

Ancak bu uygulamalar rehberimizde kayıtlı olan kişilerin bilgilerini "çalıyordu". Bundan dolayı BTK tarafından bu uygulamalar engellenerek kapatıldı. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


HAYAT SİGORTASI SORGULAMA. Hemen sorgulamak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


Evde internet hizmetleri TTNET A. Ev telefonu hizmetleri Türk Telekomünikasyon A. Her bir Şirket tüzel kişiliği korunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ