Ataba 7012 akü şarj cihazı

Pil Tipleri : Şarj edebileceği akü kapsiteleri 12V aküler için A-1A arasındadır. Sepetinizde ürün yok. Giriş Yap Hesap Oluştur. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Pil - Şarj - Batarya Ürünleri. Bu akü şarj cihazı 12V kurşun asit aküleri şarj etmek için dizayn edilmiştir.


Polyswitch özelliği aşırı şarj akımı ve ters polariteyi önleme özelliğine sahiptir. Bu durumda akü şarj esnasında herhangi bir zarara uğramayacaktır.


Dikkat Sadece kapalı mekanlarda kullanınız. Kullanılmadığında adaptörü elektrik bağlantısından çıkartınız. V DC güç kaynağı olarak da kullanılabilir. Akü Ģarj cihazı aküleri dıĢ mekanlarda ve soğuk hava koĢullarında da Ģarj edebilir.


Başlangıç Akımı: 25A den daha düşük. Kuru Akü Şarj Aleti kategorisindeki diğer indirimli ürünleri incelemeyi unutmayın! RÜNE GİT SEPETE EKLE %1GÜVENLİ ALIŞVERİŞ.


ATABA AT-9Ultra Hızlı Şarj Alet. Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olara. V Arası Li-Ion Pil Şarj Cihazı.


Ataba 7012 akü şarj cihazı

Hızlı Gönderi Aynı Gün Kargo Teslimat Bilgisi: Alıcı Öder. Akü, Pil,Tıbbi Cihaz Pilleri,Endüstriyel Piller, Hafıza Pilleri,Matkap Pilleri, Batarya, Şarjlı Piller, Telsiz Pilleri,Merkezi Uydu Sistemi. Cihazla birlikte, kutup başları için çene ve bağlantı seti verilmektedir. AKÜ ŞARJ CİHAZI 32TL YENİ.


En Ucuz Fiyatlarla Yakında Cimri. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. AH Switch Mode Akü Şarj Cihazı.


Ataba 7012 akü şarj cihazı

Ataba adaptör, elektronik, şarj cihazı gibi ürünleri ile uygun fiyatlı elektronik cihaz alanında Türkiye de önemli bir bilinirliğe kavuşmuştur. Aküler için şarj cihazı. GİRİŞ VOLTAJI 230V 50Hz AKIM 5mA ÇIKIŞ VOLTAJI 6-12V DC. Düşük kapasiteye sahip aküler için ekonomik ve pratik şarj cihazıdır.


Tüm siparişler hızlı bir operasyonla. Ataba motosiklet ve otomobil akü şarj cihazı. Kurşun ve asit aküler için. Volt kullanımı için.


Kıvılcım, toz, su sıçramalarına karşı korumalı. Agriprof JUMBO PAKET Güneş Enerjili Elektrikl. Ataba Akü 6v 5a (7x10xcm) 6v 5ah At-645. Sizlere daha iyi bir hizmet vermek için çerezleri kullanırız.


Ataba 7012 akü şarj cihazı

Sitemizi kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş olursunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ