Ataba at660 612v 500ma akü şarj adaptörü

Düşük kapasiteye sahip aküler için ekonomik ve pratik şarj cihazıdır. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!


Duvar Adaptörü kategorisindeki diğer indirimli ürünleri incelemeyi unutmayın! Aküler için şarj cihazı. ATABA AT-6AKÜ ŞARJ CİHAZI.


GİRİŞ VOLTAJI 230V 50Hz AKIM 5mA ÇIKIŞ VOLTAJI 6-12V DC. Karşılaştır Karşılaştır. W KADEMELİ AKÜ ŞARJ ADAPTÖRÜ.


Aküyü şarj etmesi için uygun fiyata şarj aleti arıyorum, en mantıklısı ataba gibi. Cihaz 500ma değerinde 12v ve 6v aküleri şarj etme yeteneğine sahip yavaş şarj ediyor ama sağlam şarj ediyor yani şarj konusunda memnunum tabi zaman meselesini katmazsak. Model: AT-6, AT 6, AT6: Akım: 5mA Ampere kadar her türlü aküyü şarj edebilir.


Ataba at660 612v 500ma akü şarj adaptörü

A 6-12V KADEMELİ AKÜ ŞARJ ADAPTÖRÜ AT-6AT6AKÜ ŞARJ AT 6AKÜ ŞARJI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! TL fiyatla stoklarda! Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Bu akü şarj cihazı 6V veya 12V kurşun asitaküleri şarj etmek için dizayn. Siz de bir akü şarj cihazı. W 6-12V Kademeli Akü Sarj Adaptörü. AT-5S AT-5Muadili Yeni Swicht Mode Modeli.


Ataba at660 612v 500ma akü şarj adaptörü

Network Konnektörler. Patch Panel Ürünleri. Pilsan Elektronik, çalışanlarının ve siz iş ortaklarının destekleri ile büyüyerek bugünlere gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.


Kategoriler: Adaptör VE Fişler. Tüm marka model Ataba Adaptörler infostar. Trafolu Adaptör fiyatlarını inceleyip satın alabilirsiniz.


Ataba AT-5Adaptör Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri. Kuru Akü Şarj Aleti. Aynı Gün Kargo Hemen AL. Sepetinizde ürün yok.


Ataba at660 612v 500ma akü şarj adaptörü

AT-52R Ataba 12v 500ma Adaptör fiyatlarını inceleyip satın alabilirsiniz. Ataba At-6Akü Şarj Adaptörü Kdv Dahil 5TL. POLYGOLD 5V MODEM ADAPTÖR Kdv Dahil 4TL. MEGATECH BAĞLANTI KABLOSU KBL0TYPE-C A SERİSİ.


VCOM CG571W-20MT HDMI-M-HDMI-M 1. Akü, Pil,Tıbbi Cihaz Pilleri,Endüstriyel Piller, Hafıza Pilleri,Matkap Pilleri, Batarya, Şarjlı Piller, Telsiz Pilleri,Merkezi Uydu Sistemi. Mahallesi içinde, ikinci el satılık TTNet modem garantili - Sabri Akın tarafından Çakmak Mahallesi içinde paylaşılmış TTNet modem garantili. W Kademeli Akü Sarj Adp.


Otomatik şarj kesme özelliği. Kısa devre korumalı. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ