Bilişsel gelişim raporu örnekleri

Bilişsel gelişim raporu örnekleri

Cümle halinde örnekler:-Öğrenme hızı yaşından beklenen düzeyde ilerlemektedir. Okul öncesi, Okul, Okul öncesi aktiviteler hakkında daha fazla fikir görün. ADMİN Kurucu Öğretmen. Okul öncesi anasınıfı sosyo duygusal, psikomotor, öz bakım, dil alanı, bilişsel ve görüş önerileri alanları gelişim raporu örnekleri indirme sitesi.


DÖNEM GELİŞİM RAPORU ÖRNEKLERİ. BİLİŞSEL ALAN: Dikkat edilmesi gereken nesne, durum, olaya odaklanmaya çaba gösterir. Belirtilen sayı kadar nesneyi. Geometrik şekilleri tanır, bazen geometrik şekillerin adını karıştırır.


Modele bakarak nesnelerle yardım edildiğinde örüntü oluşturur. BİLİŞSEL GELİŞİM Kendisi ve aile fertleri ile bilgileri açıklar. Olay yada varlıkların özelliklerini söyler.


Bilişsel gelişim raporu örnekleri

Dikkatini olay, durum, nesne üzerinde yoğunlaştırır. Varlıkların yerini, şeklini, rengini söyler. Daire, üçgen, kare, dikdörtgene benzeyen nesneleri gösterir.


Bilişsel gelişim raporu örnekleri

Hatırladıklarını yeni durumlarda kullanır. Basit gruplama yapar. Mekanda konum alabilir. Nesneleri eşleştirir.


Anasınıfı gelişim raporları her sene hem birinci dönem hem de ikinci dönem farklı gelişim özelliklerinin gelişim düzeylerine göre farklılık göstermektedir. Motor, bilişsel, dil, sosyal, özbakım becerilerinin yanı sıra öneri bölümleri içinde farklı farklı ibarelerle sizler için örnek teşkil edecek birçok gelişim raporu örneğini sizlerle paylaşmak istiyorum.


Gelişim Raporu örneğini sizler için der. Comments 48Views. SOSYAL-DUYGUSAL GELİŞİMİ. Adını-soyadını, yaşını ve fiziksel öze.


PSİKOMOTOR ALAN Yürüme,koşma,yuvarlanma,sekme,sıçrama,atlama,yakalama bedensel koordinasyon. En ünlü ismi Jean Piaget(Jan Piaje)’dir. BİLİŞSEL VE DİL ALANI Türkçe’yi dilbilgisi kurallarına uygun olarak kullanabilmektedir.


Zamanla ilgili kavramlar ile belirli etkinlikler arasında ilişki kurabilmektedir. Söylenen olayların ve varlıkların özelliklerini renklerine, şekillerine, büyüklüklerine.


Yürüme, koşma, yuvarlanma, sekme, sıçrama, ip atlama, yakalama vb. Sayın meslektaşlarım incelemiş olduğum gelişim raporu velinin anlıyacağı dildedir kazanım değerlendirmelerde( burada nedemek istiyorsunuz) sorusunu size veliden getirmez. Hem anne hemde öğretmen olarak ellerine sağlık öğretmenim yıl önce acaba nasıl anlaşılır gelişim raporu yazabilirim dediğim anda. Hediyeler, Faaliyetler, Okul öncesi hakkında daha fazla fikir görün.


Bir gelişim kuramcısı olarak Jean Piaget, çalışmalarında, bireyin doğumdan başlayarak ergenlik dönemine kadar bilişsel gelişimini incelemiştir. Piaget’in kuramı eleştirilere rağmen bugünkü bilgi birikimimize önemli katkılar sağlamıştır. Daha küçük yaşlarda doğayla ilgilenmeye başlayan, lisans eğitiminde biyolojiye. Eraycığım aynen devam ! Okula başladığı zamana göre arkadaş ilişkisinde olumlu gelişme var.


Etkinliklere ve yeni öğrendiği sayı,kavram vb.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ