Eti form kepekli bisküvi ekşi

Eti form kepekli bisküvi ekşi

Tam Çavdar Unu %4 Ekmek Kültürü. Ara öğünde yarım paketini tüketebilirsin. Ancak tükettiğinde diğer öğünden dilim ekmek ve 0. Satıcı: ETİ ONLİNE. Kalori Dağılımı: %yağ, %karb, %prot.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Kategori: Form Bisküvi. Stok Durumu: STOKTA YOK. Urun Eklenme Tarihi: 27. Son Güncellenme Tarihi: 21. ETİ FORM KEPEKLI BISKÜVI 45GR. Bunların arasında bir fark yoktur. Fakat Ülker altınbaşak form bisküvinin biraz daha yumuşak olması tercih sebebi oluyor. Etinin ürünü biraz daha sert ve halk. Kahvaltı ve ara öğünlerinizde yoğurtla ya da sade olarak tüketebilirsiniz. ENERJİ (Kcal) 409.


Lif ve protein kaynağı şeker ilavesiz yağı %azaltılmıştır. Aktuelexpress ile işin kolay! Bu ürünle birlikte alınanlar. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 1gr.


ETİ Yulaflı Kepekli Bisküvi = 1kcal. Enerji değeri (kcal) %, yağ oranı %oranında azaltılmıştır. Tek başına tüketmesi de son derece keyifli olan bu lezzet, peynir ve yeşilliklerle hazırlanarak da servis ediliyor.


Online market Seyhanlar. Lütfen tekrar deneyiniz. Altınbaşak Çörekotlu Ve Kinoalı Kraker 40G. Görüşleriniz ürün ve diğer koşullara farklı bir bakış açısı getirecektir.


Eti form kepekli bisküvi ekşi

Sepette %İndirim 3TL. Alışveriş sepetiniz boş! Eti form bisküvileri. Her an yanınızda taşıyabileceğiniz bisküvi ile çikolatanın mutluluğu. Kakaolu Yaban Mersinli Bisküvi.


Kendinizi daima taze hissetmeniz ve formda kalmanız için harika bir seçim. Ekmek fiyatı ve özellikleri, Süpermarket kategorisinde. Limon Lifli Kepekli Bisküvi Kal. ETI 350GR LIFALIF KUR.


Eti form kepekli bisküvi ekşi

Wasa Peynir ve otlu kraker. Türkiye’nin en büyük 1sanayi kuruluşundan biri olarak dünya pazarlarında rekabet.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ