Londra satılık daire 1+1

Victoria Street, London, UK. West End Lane, London, UK. Bizde £270dan £1500ya kadar 1teklif var.


Londra satılık daire 1+1

Biz fiyatları doğrudan müteahhit, emlak sahipleri ve yerel emlakçılardan alıyoruz - Tranio’nun yardımıyla en uygun koşullarda dünya genelinde gayrimenkul alımı, satımı ve kiralaması yapabilirsiniz. Mükemmel okullarin ve büyük finans merkezlerinin oldugu bu guzel sehir aynı zamanda uygulanan makul vergi sistemi içinde bir çok yatirim için tercih. Battersea Park Roa London, UK.


Londra satılık daire 1+1

Merkez, Babademirtaş M. Yurt içinde yurt dışında profesyonel hizmet. Her projede hem alıcının hem de satıcının çıkarlarını koruma temelinde çalışmalar yapan VAA.


Londra satılık daire 1+1

TURGUT ÖZAL BLV ULTRA LUX REZİDANS BÖLGENİN EN. Sizinde bir Yatırımınız Olsun! Kiracıları hazır bir dükkan ve daireyi barındıran bina toplam yıllık £15getirmektedir.


Masrafsız durumdadır. Taş, pişmiş toprak ve cam, içte ve dışta lüks yaşam için bir ilham kaynağı oluşturmak için. Apartman otoparkındaki stüdyo daire yoğun ilgi görüyor. Bizde 50€ dan 1000€ ya kadar 9teklif var.


Metrekare(Brüt) 75m2. Küçükçekmece, Atakent Mahallesi. Sea View Apartment. Turkish bath, outdoor parking, playground etc. Please call for details. TL İlan Tarihi : Ağustos. Londra satilik evler hakkında. Property ID : LON002. Price: 4£ bedroom flat to rent £4per m. Space Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A. Didim bölgesinde 1. Deni̇z manzarali evi̇ni̇z si̇zi̇ bekli̇yor ege ni̇n i̇nci̇si̇ di̇di̇m de ev sahi̇bi̇ olmak i̇steyenleri̇n bakmadan.


Tek blok halinde inşa edilen projede tamamı peşin ödemelerde yüzde indirim imkanı sunuluyor. Daire Kartal Residence satılık ev! Kalan ünite) mKonum: Woolwich’in kilit gelişim bölgesinde. DETAYLI BİLGİ VE TÜM ALTERNATİFLER İÇİN HAFTANIN GÜNÜ ARAYABİLİRSİNİZ.


Alan mSatılık TL4. CRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ. Sayılı İcra ve İflas Kanununun 126. Batum, Gürcistan satılık daireler.


Hiç Karadeniz kıyılarının bu streç Gürcü Glubokovodnoi port ile ikinci Sohum beri, Batum güzel bir antik tarih ve organize ve bağımsız turistlerin büyük bir akış, her yıl çeken eşsiz bir atmosfer ile geliştirdi. Bu nedenle, Batum dairelerin satışı uzun vadede değerli olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ