Fransız dantel elbise

Kol, bel ve omuz kısmında tüy ve fransız dantel kullanılmıştır. Sert renk geçişleri ile daha çok fark edilen elbiselerin dantel ve kumaş uyumu çok önemli.


Maxiboy fransız dantel elbise. Siyah, beyaz ya da başka zengin tonlarda sunulan ve düğünler, akşam yemekleri ve daha fazlası için mükemmel dantel parti elbisesi, her ihtiyacınız olduğunda kullanacağınız çok yönlü bir gardırop klasiğidir. Tıpkı dantel gibi yüksek feminen etkiye sahip stilettolar, dantelli elbise kombinleri için harika alternatif.


Kumaş Özelliği : Ürün yarım likralı mira kumaştan üretilmiştir. Tasarlanan abiye elbiselerde kullanılan dantel detayları sayesinde, elbise üzerinde herhangi bir çiçek ve aksesuara gerek duyulmamaktadır.


Discount Rate: % Discount ₺266. Bir adet fular, bir adet bohça çanta, adet bilek aksesuarı. ELBİSE modellerine özel fırsatları kaçırmayın!


Fransız dantel elbise

Bir klasik olarak kabul edilen bu dantel işlemeler son derece iddialı olduğu için nişan ve söz gibi özel günlerde giyilebilir. Yard Guangzhou Kajurui Trading Company Ltd.


Sipariş Takibi Yardım Bize Ulaşın. Tıkla, en ucuz dantel elbise indirim fırsatlarıyla ayağına gelsin. Dantelli elbise modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kıyafetlerde ve elbiselerde de öyle. Bir kaç tane dantel elbise aldım, giydiğimde kendime olan beğenim bir tık daha artıyor. Bu moda gelinlikten, elbiseye, elbiseden bluz, eteğe, pantolona kadar yayılmıştır.


Fransız dantel elbise

Galerimizde öyle güzel dantel elbise modelleri var ki bazıları dantel gelinlik modelleri şeklinde. Dantel her zaman her şeye çok hoş gidiyor. FRANSIZ DANTEL ELBİSE. Fransız dantel elbise.


Desen desen fransız dantel güpür modelleri, güpür çeşitleri renk seçenekleri aynı gün kargo imkanı ve uygun fiyat avantajı ile İntaslar. Beyaz ve siyah renkleri mevcuttur. Belirtilen fiyat adet fiyatıdır.


En klasik fakat en vazgeçilmeyen hobi ürünü, kültürümüzün de bir parçası haline gelmiş dantel seçeneklerine ulaşmak şimdi çok kolay. Artık istediğiniz dantel modelleri elinizin altında, model bulana kadar tüm mağazaları gezmenize gerek yok. Hepsi Hobi Dünya ile bir tık uzağınızda.


Güzel Toptan beyaz fransız dantel boncuk ile yeni varış nakış net dantel süt dantel kumaş elbise için ML5N3Guangzhou Mianlei Trdading Co. Sayfamızdan online siparişinizi verebilir ve avantajlı indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.


Elbise yakasında çiçek deseni detayları mevcut olup, kısa kollu ve ara boy dur. En popüler ve en uygu fiyatlı. En güzel Elbise modelleri ile modayı keşfet! Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Carmen yaka abiye elbise alt kısmı büzgülüdür. Farklı renk seçimiyle bu ürünü davetlerinizde kullanabilir, kendi tarzınıza uygun aksesuarla kombin yapabilirsiniz.


Fransız dantel elbise

Hatta duvakta da kullanılması planlanan dantel işlemeleri ile bu modeli daha da göz önüne çıkarmak amaçlanmaktadır. Bu model gelinliklerin tasarımı genel olarak düşük kollu veya uzun kollu ve kalp yaka şeklinde yapılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ