C de gelişmiş hesap makinesi

For the Love of Physics - Walter Lewin - May Duration: 1:01:26. Lectures by Walter Lewin. Selamlar arkadaşlar, Asp.


Visual Basic bilenler hemde başlangıç seviyesi için bu makaleyi yazmakya karar verdim. Gelişmiş bir hesap makinası örneği yapmaya ne dersiniz?


C de gelişmiş hesap makinesi

Basit dedim gerçekten en yalın haliyle yazdım diyebilirim. Yani kendiniz girmeniz gerekiyor klavyeden. C dilinde else if yapısı ile basit hesap programı yapmya çalışıyorm ama sayı girdikten sonra menu şeçimi gelmedi. Yardım ederseniz sevinirim Dev- C derleyicisi kullanıyorum yazdığım kodun ilgili bölümü.


C de gelişmiş hesap makinesi

C ’ de üç farklı hesap makinesi kodu bulabilirsiniz. If ve Switch-Case koşul yapılarını öğrendikten sonra ise genellikle ilk adım hesap makinesi yapma oluyor.


C programlama dilinde ilk önce yapılan programların başında dört işlemler gelir. Hesap makinesi kullan, online hesaplama makinesi. Daha önceki derslerimize alıştırma olacağını umuyorum. Kalkulator, bilgisayar ortamında bilimsel işlemleri yapabileceğinizi gelişmiş hesap makinasıdır, tamamen ücretsidir.


Bu hesap makinası bilim adamları, mühendisler ve bilimsel hesap ihtiyacı duyanlar içindir. Standart toplama, bölme, çarpma gibi işlemleri de yapar, sesli hesap makinasıdır. Switch ve break deyimini kullanarak toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri için basit bir hesap makinesi oluşturmaya örnek. Hesap Makinesi Bilgisayarda hesap makinası kullanmak işkence halini alabilir.


Windows‘un kendi hesap makinası basit dört işlem dışında fazla bir işe yaramamaktadır. Oysa öğrencilerin yada mühendislik işlemler yapan bilgisyar kullanıcılarının daha fazlasına ihtiyacı olabiliyor. Bu tür hesap makinaları da pahalı olduğu için eliniz kolunuz bağlı.


Kalkules programı bilimsel araştırmalar için hesaplamalar yapmak isteyenlerin deneyebilecekleri ücretsiz hesap makinesi programlarından bir tanesi. Pek de geleneksel olmayan araçları içerisinde barındıran bu hesap makinesi uygulaması, Windows’un standart bilimsel hesap makinesini yetersiz bulanlar ve diğer ücretli yazılımlara para vermek istemeyenler için kullanılabilecek.


Bunu struct, çıkın, kuyruk gibi yapılarla kodlamamızı istediler yardımcı olabilecek var mı? Programmer Calculator gelişmiş bir hesap yapma hesap makinesidir.


Aynı zamanda programda programcılar için özel fonksiyonlar ile hesap yapılabilmektedir. Birçok matematiksel fonksiyona sahip olan uygulamada istediğiniz işlemi yapabilir, hesaplarınızı ve işlemlerinizi doğru bir şekilde gerçekleştirebilir ve istediğiniz her an hesap makinenizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Klavyenin sağ bölümündeki sayısal tuş takımını kullanabilmeniz için.


Rakamlar ve işlemlerle Windows işletim sisteminin hesap mak. Toplama, çıkarma, çarpma, bölme, üsteller. Evet, kesirler için bu hesap makinesi kesir toplama, çıkarma, çarpma ve kesirlerin bölünmesine yardımcı olur.


Ayrıca, kesirli bu hesap makinesi. Güneş enerjisi ile çalışmaktadır. Sarı, Yeşil ve pembe renk seçeneği mevcuttur. Plastik malzemeden yapılmıştır.


C de gelişmiş hesap makinesi

Windows hesap makinesini başlatabileceğiniz başka bir konum (aynı dosya, Windows masaüstünde hesap makinesi kısayolu oluşturmak için kullanılabilir) - C : Windows Systemcalc. Diğer Kategorisinde Aradığın En Güzel Modeller Woohoobox.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ