Eticaret sitelerine xml veren firmalar

Bu alt yapı ile ürün resimleri, özellikleri, fiyatları ve stok bilgileri otomatik olarak bayisi olduğunuz firmadan gelecektir. Bu yazımızda ise e-ticaret sitelerine xml entegrasyonu ile ürün sağlayan firmaları kategori listeleri halinde sizlere sunmaya çalışacağız.


Listelere dahil olmak isteyen tedarikçi firmalar iletişim bölümündeki mail adresimizden ya da yazının devamındaki yorum bölümü aracılığıyla firmaları hakkında hem bize hem de okurlarımıza bilgi verebilirler. Aradan işinize yarayacak tedarikçiyi seçip, iletişime geçebilirsiniz.


Siz sadece kar marjı ekleyerek satışa sunabilirsiniz.

Bu sayede satışlarını ve karlılıklarını arttırırlar stok riskleri bulunmaz. Bir çok kişi sitesine tane xml bağlamıştır. Fakat burada önemli olan birşey var xml veren şirketin stok sayısının, ürün kalitesinin,ürün açıklamasının ve resimdeki ürünün aynı ebatlarda müşteriye ulaşmasını taahhüt etmesi.


Evet xml veren şirketler çok ama stok durumlarından. Bu alana yönelik online alışverişler de artmış bulunmaktadır. E-ticaret Sitelerine Xml Veren Firmalar. Toptan satış yapan firma veya kişilerin site xml entegrasyonu sağlayarak satış oranını artırma.


Günümüz e-ticaret sistemi büyük oranda dropshipping yani stoksuz ticaret ile dönmektedir.

Otomatik sistemler ile anlık stok ve bilgi güncellemesi yapılır. Yani burada Stoksuz e-ticaret (Dropshipping) Avantajları devreye girmektedir. Xml ile ürün tedariği sağlayan şirketler yazımızın ilkinde ayakkabı tedarikçilerini ele aldık. Ayakkabı alanında xml entegrasyonu ile ürün tedariği sağlayan firmalar varsa listeye eklenmek üzere bize ulaşabilir ya da yorum kısmı aracılığıyla katkıda bulunabilirler.


Ben bebekxml den xml bayiliği kullanmaktayım, sitem de kivibebe. Bu bebekxml ile ilgili bilgi vereyim size, ürün sipariş edersiniz stokta gözükür diğer tedarikcidedir oradan güne sipariş geçerler sonra göndermeleri günü alır siz müşteriye rezil olursunuz! Giysim, bu kategoride satış yapmak isteyen e-ticaret sitelerine aşağıdaki bilgiler ile bayilik sağlıyor. XML’ hakkında daha bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.


Sizin sitenizde sergileyeceğiniz ürünleri başka bir siteden kendi sitenize belli saat aralıkları ile aktarımı işlemidir. Paylaşımlardan kullanıcılar sorumludur.


C Anayasası ve diğer mevzuata aykırı konular barındırılamaz. Xml Bayilik veren firmaları burada sizlerle paylaşıyor olacağız. Eğer sizde bayilik veriyorsanız yorum veya mesaj ile bize ulaşabilirsiniz. XML Entegrasyonu nedir?


Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Üyesi ve 11. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Fatih Balkan’ın sahibi olduğu PlatinBox-Platin İnternet Hizmetleri Yazılım Bilişim Özel Eğitim İç ve Dış Tic.


Bu gün ki yazımızda kozmetik ve sağlık sektöründe xml veren firmalar ile ilgili bir paylaşım hazırladım.

Kozmetik alanında dikkat edilmesi gereken bazı hususları bilmelisiniz ki bunlar müşteri memnuniyeti için vaz geçilmez konulardır. Baızları ise Xml ile verilerini bayileri ile paylaşan firmalar Sizler için uzun çalışmalardan sonra.


Bazıları sadece toptan satış yapmakta. Xml Tedariği İle Sınırsız Stok. Elektronik mecra artık yeni pazarımız, yeni fırsatımız. Bu fırsatı iyi kullanmamız lazım.


Babetto, adından da anlaşılacağı gibi bir ayakkabı firması. Sizler için dropshipping sistemi kullanan ve aynı gün kargo yapan firma statüsündedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ