Çinlilerin zeka testi oyna

You Will Be Shocked At What We Found. Find Out Which Supplements Actually Work For Stronger Erections and Boosting Test Levels. Bu zeka sorularını çok az kişi çözebiliyor. Sosyal medyanın en zor testlerinden olan bu testte mantığa ve gerçekliğe uymayan bazı yanlışlıklar var.


Detayları yakalamakta ne kadar iyisiniz?

Bakalım siz çözebilecek misiniz? Koronavirüs ile başı dertte olan Çinlilerin zeka testi sosyal medyayı salladı.


Kimse bulamıyor İnternette Çinlilerin I. Zeka Oyunları içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Peki sorular sizi de zorlayacak mı? Resme tıklayarak ilerleyebilir soruları görebilirsiniz.


Soruların cevapları galerinin sonlarında.

Aptallık testi oyunu,farklı zeka testi sorusu ile yapılan eğlenceli bir oyunumuz. Size hayvan, matematiksel işlem, dikkat algılama, şekil çözme, mantıksal problemler, genel kültür bilgisi, renk ayırt etme, şifre çözme, hafıza, bulmaca, bilmece ve şekil tamamlama tarzında değişik sorular soruluyor.


Wisc-r Zeka Testi Çocukların anlayıp, kavrayabilme, öğrendiklerini uygulayabilme gibi bilişsel becerilerini ölçümleyen bir testtir. Wisc-r zeka ölçeği, aşağıdaki iki ana kategoride zeka testi soruları içerir. Bayley zeka testi, dolaylama ve soyutlama yeteneği ile aralarında ilişki olmayan ve kolay kolay da kurulamayacak olgular arasında kusursuz ve etkili ilişkiler kurmak üzerine kurulmuştur.


AKLINIZIN LİMİTLERİNİ ZORLAYAN ZEKA TESTİ Bilimsel çalışmalar bulmacaların ve zeka testlerinin beyin fonksiyonlarının çalışmasını desteklediğini gösteriyor. Geri Ekonomi Çinlilerin yaptığı I. Sıradaki Galeri : Ekonomi.


Oyuna Başla butonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz. Zeka testi oyunu ile ilgili açıklama hazırlanıyor. En son çıkan papçi oyna, en çok oynanan, en popüler oyunları incelemek için blog oyunları sayfamıza giriş yapın. Sınavları ve bilmeceleri sevenler için 4xResim Yarışması saatlerce eğlenmenizi sağlar!


Gerçek Aptallık Testi oyna. Analitik düşünce yeteneğinizi zeka oyunları ile geliştirin. Zeka oyunlarının en yeni oyunları bebek çocuk oyunları sitemizde sizlerle buluşuyor.

Bulmaca oyunları bilmece oyunları birleştirme oyunları zeka oyunları kategorimizde. Bulmaca çözmeyi seven biriyseniz sitemizdeki oyunlar tam size göre. Arkadaşlarınızla oynayıp kendi aranızda yarışmalar yapabilirsiniz.


En zor akıl oyunlarının yer aldığı zeka oyunu kategorimiz de artık sizlerde güzel zamanlar geçirebileceksiniz. Bu tarz zekanızı geliştiren eğitici ve öğretici oyunları size sunarak hem zamanınızı değerlendiriyoruz hemde. This website uses cookies to ensure you get the best exper.


Egemen Kaan ile birlikte geçenlerde mobilde ücretsiz olan bir oyuna denk geldik. Yalnız bu oyun troll bir oyun. Prenses Testi Oyununda taçlar, çiçekler, mücevherler gibi birçok seçenek arasından tercihler yapmanız gerekiyor. Biraz da saçma tabi.


Bunların cevaplarına göre sizin nasıl bir prenses olduğunuz belli olacak. Belki Zen prensesi belkide doğa prensesi yada gizemli prenseste olabilirsiniz.


Haydi kızlar play butonuna basın ve merakınızı giderin. En iyi kız oyunlarını sitemizden oynayabilirsiniz. Yapay zeka sayesinde, uzman yardımı almadan çözebileceğiniz görsel zeka testleri yukarıda paylaşılmıştır. IQ testi platformundasınız.


Uzman eşliğinde yapılabilen Benton görsel hafıza testi, Wechsler bellek skalası gibi diğer testler hakkında bilgileri de sayfanın devamında inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ