Cnn türk boykota ne dedi

Peki halk ne dedi ? En çok hangi modeli beğendi? Kimi torununun kucağında. Son Güncelleme: 11. Independent Türkçe’nin sorularını yanıtlayan isimlerden partinin boykot kararına tam destek çıktı.


Haziran seçimi ile parlamentoya kimler girdi?

Bizim derdimiz tabii ki ne CHP, ne Ahmet Hakan, ne de Tuncay Özkan. Fakat bu sözleri duyan da. Asla tek taraflı atış yapılmasına izin vermedim. CHP’nin bu kararı ilk kez Odatv tarafından duy.


CHP’li bir yönetici "Boykot kararı için ne var diyebiliriz ne de yok. Ama MYK’de gündeme geldi. Merakla beklenen yerli otomobil görücüye çıktı. Latif Şimşek’e tepki göstererek, “AK Parti yüksek çıktığı zaman beni programına konuk alıyordun” dedi.


Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza bu kanalı izlememelerini tavsiye ediyoruz” diyerek boykota destek çağrısında bulundu.

IN Sports o parayı vermeyiz dedi, TFF sessiz. Eskişehir’de geyik ihale ile vurulacak! Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System’le %hisseye sahip bir ortaklıkla yönetilmektedir.


Kanal yayına başladığında İngilizce’den çevrilen bazı programlar yayınlamıştır. Yandaşlar satın alsın, bizim istediğimiz gibi yayın yapsın demiyoruz. Bazı gazetelere reklam verilmiyor, bu ilk kez bu dönemde yaşandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Gazeteci Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.


CNN Türk canlı yayını, Prof. Ne pişkin mavallar okuyorlar, aklınız şaşar. Biz CNN ’i ele geçirelim.


Bakanı Süleyman Soylu, bir medya kuruluşuna açıklamalar yaptı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bazı sorular sordum dedi. Aralimath;k ayimath;ndan bu yana vadide yer almak. Kılıçdaroğlu, "CHP’lilere nasıl tuzak kurabiliriz diye özel bir yayın politikası izlendiğine tanık olduk. Payzın kovulduğu yönündeki iddialara açıklama yaptı.


Yabancı ve Türk yatırımcılar korkuyor. Erdoğan ancak özür diler. Yapılan paylaşımlarda tarafsızlık ilkesine bağlı kalınması vurgulandı. Kişisel olarak ben destekliyorum ama İYİ.


Kendisini uyaran Acun Ilıcalı’ya gülerek cevap veren Yunus Emre, hatasından dolayı herkesten özür diledi.

Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sel. Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız.


Türk Eğitim-Sen Van Şube Başkanı Kutbettin Yıldız, hiçbir siyasi partinin çocukları eğitimden yoksun bırakmaya hakkının olmadığını ifade ederek, bunun insani bir hak ihlali olduğunu söyledi. Yancı, boykota dair sorumuz üzerine kendilerinin tarafsız, objektif gazetecilik yaptıklarını ve CHP’lilerin kanallarında görüşlerini özgürce ifade ettiklerini söyledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ