Ingilizce hikayeler pdf+mp3

Ingilizce hikayeler pdf+mp3

Paylaşım Puanı: Çevrimdışı Mesaj Sayısı: 91. Adventures of Tom Sawyer - 1. Girl Meets Boy - 1. Newspaper Chase - 1. Prince William - 1. Alice in Wonderland - 2. Anne of Green Gables - 2. He loved playing outside with his friends and watching birds fly through the sky from their backyard.


Ingilizce hikayeler pdf+mp3

Valuable Guitar Found (Seviye 65) Train Wreck “Frees” Cows (Seviye 64) Let’s Go Fishing (Seviye 63) Female Seeks Mature Male (Seviye 62) The Way to a Man’s Heart (Seviye 61) İngilizce Okuma Metni (DEAD MAN’S ISLAND) How to. James was a very happy child. Bu sayfamızda seviye seviye İngilizce metinleri okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.


Metinlerin sonunda ses dosyaları mevcuttur. Aşağıda sizler için derlediğimiz, tamamı İngilizce kısa hikayeler yer almaktadır. Share or Embed This Item.


Advanced embedding details, examples, and help! Kendi, kendine ingilizce PDF seti indir (Yeni). Busuu İngilizce Eğitim Seti. Sınıf İngilizce Üniteleri.


Dersleri 3-gün boyunca tekrarlı olarak dinleyin, kolay sorulara yüksek sesle cevaplar verin. Okumak zihninizi olağanüstü yeni dünyalara açabilir ve sizi İngilizce öğrenmenin yeni bir düzeyine kolayca taşıyabilir. Bu süreç yavaş bir süreç gibi gelebilir, ancak etkilidir.


Ingilizce hikayeler pdf level 3. Dördüncü Seviye ingilizce hikayeler Beşinci Seviye ingilizce hikaye kitapları Airport Penguin Readers. More Tales from Shakespeare Penguin Readers.


Sons and Lovers Penguin Readers. Tales of Mistery and Imagination Penguin Readers. Bunun haricinde kitap indir. Test Basit Orta İleri.


Gül ile Bülbül - The nightengale and the Rose by Oscar Wilde. Hikayeler - Short Stories. NGİLİZCE HİKAYE KİTAPLARI ÇALIŞMA KİTAPLARI VE SES DOSYALARINI İÇEREN BİR SET.


Takıldığınız noktada sayfanın en altına göz atıp anlamını öğrenmek. No Comments A good reminder: “Take time to appreciate what you have now.


Rar dosyası içerisinde gramer, mini hikaye ve extra derslerinin mpdinleme ve pdf okuma dosyaları mevcuttur. Dersleri nasıl çalışacağınızı öğrenmek için öncelikle ders çalışma rehberini de indirip okuyun. Rahat İngilizce Sistemi.


MpDinleme Dersleri İndir. Grameri Sezgisel Öğrenin. Süper Hızlı İngilizce Öğrenin.


Ingilizce hikayeler pdf+mp3

Bedava ingilizce eğitimi, ücretsiz ingilizce, ingilizce öğren, ingilizce okuma parçaları, diyaloglar, türkçe çevirileri, tercüme, beginner diyaloglar, pre. Sitemizde yayınlanan İngilizce hikaye kitapları çevirilerinde en basit (level 1) olandan, ileri düzey (advanced stories) hikaye kitaplarına kadar olanlarına yer vereceğiz.


FINAL BREAK: Nasıl İngilizce öğrenebilirim? Ama sıkılmadan her gün yarım saat bu uygulamayı yaparak çok hızlı ve etkili İngilizce öğrenmiş olacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ