Espirili davetiye yazıları

Düğününüze gelen misafirlerin yüzünde bir tebessüm yaratmak mı istiyorsunuz? O zaman hemen alttaki hiç duyulmamış komik, eğlenceli ve bir o kadar değişik nişan, nikah, düğün davetiye sözleri içerisinden kendinize en uygunu bulup seçiminizi yapabilirsiniz. SÜNNET DAVETİYESİ ESPİRİLİ METİNLERİ. Annem Babam Tüm sevdiklerim çağrıldı bu infaza.


Kİ gözüm önüme aksın ki. Düğün ve nişan davetiyelerini şiirsel bir dille tasarlamak isteyen çiftler için düşünülen şairane davetiye sözleri çiftlerin en çok tercih ettiği davetiye türlerinden birisidir.

Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak da nikah ve düğün davetiye sözleri için oldukça uygun olan uzun davetiye sözlerini dilediğiniz gibi tercümesini de yapabilmeniz mümkün oluyor. Düğün ve Nişan davetiyeleri için kullanılan, davetli listelerinizde ki kişileri davet ederken yazılan onların hoşlarına gidecek güzel sözler, davetiye yazıları, davetiye metinleri.


Yaşamımızın en mutlu gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle. Evliliğe ilk adım attığımız nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


En çok tercih edilen davetiye metinleri ve en farklı davet sözleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yüzlerce davetiye sözü burada. Nikah davetiye sözleri arasında size en uygun olanını seçmenizi öneriyoruz.


Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik.

Davetiye içindeki bilgiler standart baskılıdır. Yukarı çekmeli pembe kurdeleli espirili düğün davetiyesi. Sepete Ekle Hemen Al. Birbirleri için çarpan kalpte sımsıcak bir sevgi.


Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren genç insan. TL Adet : Sipariş Ver. Yukarıdaki Sipariş Ver butonuna tıklayarak, davetiye bilgil.


Galerimizde hazırladığımız ilginç ve espirili gelin arabası yazıları ile mutlu gününüze ait daha mutlu ve espirili yazılar ile dikkat çekeceksiniz. Duygularınızı daha net ve kısa olarak ifade edeceğiniz güzel bir yol olan ilginç gelin arabası yazıları herkesin önem verdiği ayrıntıdır. Genç çiftlerimizin bu mutlu günlerinde kendilerine biraz olsun yardımcı.


Ben Yedigün içiyorum sen Onbeşgün iç. Koyun koyuna yatmak bu olsa gerek. Sinemada on dakika ara dedi, aradım aradım açmadı. Röntgen Filmi çektirdik, yakında sinemalarda.


Yeni yapılmış resimlere ne denir? Bir romanı kız yazarsa nolur? Tebrikler kazandınız, şimdi tencere oldunuz! Komik asker sözlerini sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Mağazamıza Daha Kolay Ulaşmak İçin Canlı Krokiye Tıklayınız. Kayıt ücretsiz ve kolay! Kampanyalı Satışlarımız Başladı % ile % % Arası İndirimler Haftanın Her Günü Açığız Pazar Günleride Hizmet Veriyo. Hayır, Şimdi Üye Olmak İstiyorum.


Evet, şifrem: Şifrenizi mi unuttunuz? Sayfamızda en güzel ve anlamlı düğün davetiye sözlerini bulebilirsiniz.


Ebedi beraberliğe ilk adımı attığımız bu çok özel günümüzde sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ