Seyahat sağlık sigortası ekşi

Yunanistan seyahati süresini kapsayan sağlık sigortam vardı. Vizem devam ediyor ama sigortanın süresi bitti. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Esasları ve Ürün Bilgilendirme Formunu okudum, kabul ediyorum.


Daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edin. Doldurulması zorunlu alanlar.

Anadolu Sigorta olarak seyahat sağlık sigortası ürünümüz ile yalnızca tatil sırasında olabilecek riskler için değil, tur ile yapılan tatilin iptal olması ve aile üyelerinden birinin ölümü veya evde meydana gelen hasar nedeniyle yolculuğun durdurulması gibi kişileri beklemedikleri bir anda hazırlıksız yakalayan durumlar karşısında da sigortalımızı koruyoruz. Teminatlar için sayfayı ziyaret edin.


Bu sigorta türü genel olarak ile yaş (sigorta firmalarınca değişiklik gösterebilir) arasında dileyen herkesin yaptırabildiği bir sigorta türüdür. Bizde ülkemize erasmus programıyla gelen yabancı öğrencilerden erasmus sağlık sigortasını talep etmekteyiz. Bide sadece yurtdışı seyahat sağlık sigortası vardır öğrencilerimiz erasmus sağlık sigortasıyla yurtdışı sağlık sigortasını birbirine karıştırmakta.


Eğer seyahat sigortasını örneğin Schengen için yaptırıyorsanız, Euro cinsinden belirttiğim rakamı ciddiye alın. Seyahat sigortası nedir, avantajları nelerdir?


Teklif almak için tıklayın.

Yurtdışına çıktıktan sonra yaptırdığınız sigortanın geçerliliği bulunmamakta olup, hasar talepleri sigorta şirketince karşılanmamaktadır. Standart seyahat sağlık sigortaları maksimum günlük kalış süresi için geçerli oluyor, yani yıllık da yaptırsanız kesintisiniz sene geçerli olmuyor.


Bu yüzden Erasmu ya da eğitim için yurtdışına gidecekler, “ yurtdışı eğitim sağlık sigortası ” ya da “ yurtdışı öğrenci sağlık sigortası “almalı. Tedavi masraflarımızı karşılamanın yanı sıra acil bir durumda ikamet ettiğimiz ülkeye teslim edilmemize kadar işe yaramaktadır. Tüketici Hakem Heyetine talep girdim.


Yurtdışı seyahatiniz sırasında kendiniz ve ailenize muhtemel risklere karşı güvence altına almak için seyahat sigortası yaptırabilirsiniz. Türk vatandaşlarından vize isteyen bir çok ülke, turistik, ticari ve öğrenci girişlerinde seyahat sağlık sigortalarının olmasını zorunlu tutmaktadır.


Benim tavsiyem vizeye ihtiyacınız olmasa da mutkala seyahat sağlık sigortası yaptırın. Poliçe satın almadan önceki dönemde mevcut bulunan hastalıklar poliçe kapsamı dışındadır. Acil durumlarda hemen geri dönebilmeniz ya da aile bireylerinizin sizin. Bu sigorta herhangi bir ülkeye vize almak istediğinizde de karşınıza çıkacak bir sigorta türüdür.


Bir anlamda bu sigortayı vize almak için bir. Poliçeler kapsamındaki riskler arasında önceden mevcut olan bir duruma bağlı hastalıklar yer almaz.


Planlanan seyahat süresi dışında meydana gelen rahatsızlıklar seyahat sigortası kapsamında bulunmaz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ’ndan her bir sigortalı ayrı ayrı sigortalanmak şartı ile yararlanabilmektedir.


Sigortalının, aile kapsamında SGK güvencesi olsa dahi, özel sağlık sigortası kişi bazlı yapılmaktadır.

Yurt içi seyahatlerde isteğe bağlı olup yurtdışı seyahatlerinde vize alınabilmesi için zorunlu bir poliçedir. Schengen Vizesi sigortası gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi edinin. Tüm büyükelçilikler ve konsolosluklar tarafından kabul edilir.


Avrupa’yı ziyaret edenler, kaza, yaralanma veya diğer ani olayların gerçekleşmesi durumunda sağlık hizmetlerini ekonomik olarak karşılayabilmeli ve giderebilmelidir. Vize başvuru sahiplerinin seyahat - sağlık sigortasına sahip olmaları gerekmektedir.


Sigorta, acil tıbbi yardım, acil hastane tedavisi veya tıbbi sebeplerden dolayı veya ölüm durumunda menşe ülkesine ulaşım ile bağlantılı olarak oluşabilecek masrafları karşılamalıdır. Bu durumda poliçe yaptıran kişi ödediği sigorta primini geri alır. Herhangi bir şekilde biletinizin iptal olması, yolculuklarınızın iptal edilmesi durumunda ödemiş olduğunuz paralar sigorta kapsamında güvence altına alınacaktır.


Kısacası seyahat sigortası teminatları ile hem kafanız rahat edecek hem de bütçeniz. Yurt dışı seyahat sigortası, Türk vatandaşlarına seyahat öncesi vize uygulayan ülkeler tarafından zorunlu tutulan ve vize başvurusu esnasında talep edilen evraklardandır.


Yolculuğunuz vize uygulayan bir ülkeye olmasa da seyahat sigortası yaptırarak kendinizi riskli durumlara karşı koruyabilirsiniz. Yurtdışı seyahat sigortası, yurt dışı seyahatlerinizde sağlık veya kaza sonucu tedavi giderleri, yaralanma veya hastalık nedeni ile sigortalının nakli, vefat eden sigortalının nakli, tarifeli uçuşlarda kaybolan bagajın bulunması, sigortalıya ulaştırılması vb.


Böyle bir durumda yani tedavi ihtiyacınız doğunca seyahat sağlık sigortası sahibi olarak yapmanız gereken tek şey iyileşmek için bir sağlık kuruluşuna başvurmak ve bütçeniz etkilenmeden sağlığınıza kavuşmanın rahatlığını yaşamak olur. Ayrıca sadece yurt dışı seyahatinizde değil, yurt içi yolculuklarda da faydalanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ