Dünya kupası 2016

Cevabınız evetse hemen ülkenizi ve takımınız için karakterlerinizi seçin. Yön tuşları ile kontrolleri sağlayabilirsiniz. Kayarak topu almak ve pas atmak için Z ve şut.


Turnuva grup maçları ile başlamıştır. Eğer takımlar aynı turda elenirse, en iyi dört takım arasında play-off müsabakaları oynanarak seçim yapılacaktı ancak turnuva sonucunda bu durum.


Toplam farklı stadyumda oynanacak maçlar için yeni stadyum yapıldı. Fifa yi beklerken, Draft ile devam ediyoruz. AB Kanada ve Meksika ortak girşiminden geldi.


Dünya kupası 2016

G grubunda yer alan A milli futbol takımımızın grubunda İspanya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti gibi ülkeler yer alıyor. Aşağıdan Tüm grupları inceleyebilirsiniz. Serimiz devam ediyor. Efsane bir maç oldu.


Beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Bu oyunda yapmanız gereken size verilen takım seçenekleri arasından bir tanesini seçerek maceraya atılmak olacak. Hızlı ve kontrollü olmanız gereken bu oyunda bölümleri aşmak için penaltı atışlarına geçmelisiniz. Topun gideceği yönü seçmeli ve ardından hızını ve yüksekliğini belirlemelisiniz.


Dikkatli atışlar ile. FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ HİKAYESİ - Duration: 24. Milli Takım Arşivi 56views. Tivibu Spor 955views. Madri Spor, Son Dakika. Haber Yayın Tarihi: 29. Artık yarı finallerdeyiz. PC Sistem Bilgileri Monitör Asus. Ok butonuna basarak hemen oyuna başlayabilir ve dilediğiniz ülkeyi seçebilirsiniz. Farenizle oyuncularınızı topa doru fırlatarak rakip ağları havalandırmaya çalışacaksınız. Oyunumuz fare ile oynanır.


Dünya kupası 2016

Karşılaşmanın süresi içersinde rakibinizden. Spor, Futbol sahası, Dünya kupası hakkında daha fazla fikir görün. Kulüpler Dünya Kupası.


Bizim milli takımımızın katılamadığı turnuvada pek çok sürpriz milli takım yer buldu. Bu aşamayı geçtikten sonra frikik atışlarına başlayabiliriz. Qatar is the first west Asian nation and also the smallest country to host a FIFA World Cup. With unique attractions, spectacular, state-of-the-art stadiums and the added bonus of traditional Arab.


Dünya kupası 2016

Arnavutluk – Nijerya, Kazakistan – Uganda ve Suriye – Türkmenistan arasında oynandı. Hazırsanız hemen play butonuna basarak eğlenceli oyunumuza başlayın.


Dünya Kupası Elemeleri’nde Türkiye’nin yer aldığı takımlı I Grubu takıma çıkıyor. Sırasıyla rakiplerinizle şut çektiğiniz oyunumuzda farenizi kullanarak oyunu oynayabilirsiniz.


Farenizin sol tuşunu basılı tutarak sürükleyin ve topun. Ev sahibi Rusya haricinde turnuvaya katılacak diğer Avrupa takımının belirleneceği elemelerde toplam farklı takım dokuz farklı gruba yerleştirildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ