Facebook kullanıcı adı unuttum

Noktalar (".") ve büyük harf kullanımı farklı kullanıcı adları oluşturmak için kullanılamaz. Kullanıcı adları başka bir kişiyi taklit etmemelidir. Nasıl kullanıcı adı oluşturacağınızı öğrenin. Bir kullanıcı adı kaydettirdiyseniz, kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapmayı deneyin.


ZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Son adımlarda bu adı değiştirmenizi sağlayacak. Sayfanıza bir kullanıcı adı oluşturmak için yönetici olmanız gerekir.


Facebook kullanıcı adı unuttum

FACEBOOK ŞİFREMİ UNUTTUM İŞLEMLERİ. Bunun için kullanıcı sahip olduğu e – posta adresini gerekli alana yazarak devam eder. Yazıyı okuduktan sonra sorularınız olursa yorum kısmına yazın.


Erhan Kahraman ShiftDelete. CeoFix 8views. Sağ üstte bulunan buton aracılığıyla Ayarlar‘a tıklıyoruz.


Karşımıza gelen ekranda girdiğimiz kullanıcı adının url görünüşü yer alıyor. Bu konumuzda facebook bu sayfa kullanıcı adı almaya uygun değil hatası ve bununla alakalı çözüm önerileri vermeye çalıştık.


Bununla ilgili sorularınız için sayfamızın. Eğer hesabınızı kullanırken bir kullanıcı adı belirlediyseniz bu çok işinize yarayacaktır.


Bu internet tarayıcınızın adres çubuğunda görünür. Siz hesabınıza giriş yapamadığınız için bir başka facebook hesabından adınızı arayıp bularak bakabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaparken telefon numarası, e-posta adresi veya kullanıcı adınızla giriş yapılmaktadır.


Facebook kullanıcı adı unuttum

Seçtiğiniz kullanıcı adını başka biri tarafından kullanılmaması gereklidir. GSM numarası kullanılmıyorsa “ Bunlara erişimin yok mu? Hemen hemen her evde artık internet bulunmakta.


Sık sık karşılaşılan durumlardan bir tanesi de modem arayüz şifresini unutmak. Sorun için iletebileceğiniz bağlantı adresini sizlerle paylaşıyoruz.


Bu bağlantıları kullanmadan bize yazmayınız. Bu sayfa kullanıcı adı almaya uygun değil’ şeklinde uyarılar veriyor. Yalnızca kullanıcı bilgilerinde Cep Telefon Numarası girişi yapanlar için geçerli bir yöntemdir. Sol taraftan sayfalar bağlantısına tıklayın.


Yayına alınmamış sayfalar için alınan kullanıcı adlarıda adres satırında müsait gibi gözüksede başkası tarafından kullanılamaz. Sonra açılan sayfada sol üstten sayfaların bağlantısına tıklayın. Fakat en son dikkat etmeniz gereken nokta ise kullanıcı adını istediğiniz zaman dilimlerinde kafanıza göre değiştiremiyor oluşunuzdur.


Böylece facebook da sadece sizin kullanımınız için profil adresiniz olmuş olur. Dilerseniz bu işlemi facebook sayfalarınız içinde uygulayabilirsiniz. Düzenle ekranında kullanıcı adı boşluğuna istediğimizi yazabiliriz ancak başka facebook kullanıcısı varya kabul etmeyecektir.


Daha sonra ara butonuna tıklayın. Eğer siz bunu daha sonradan değiştirmeyi istiyorsanız gün zaman zarfında yani ayda bir kere isim değiştirme hakkı vermektedir. Aşağıdaki adımları uygulayarak bir kaç dakikada kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Onaylama sonrasında, spotify uygulaması ve facebook bağlanmış olur.


Facebook kullanıcı adı unuttum

Bu işlemleri adım adım gerçekleştirdikten sonra facebook kullanıcı adınız spotify kullanıcı adınız olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ