Green card çıktıktan sonra amerika

Green card çıktıktan sonra amerika

Başvurunuzu aşağıdaki siteden ücretsiz yapabilirsiniz ancak başvurular başlamadan forma ulaşamıyorsunuz, bilginize. Form doldurma aşaması, Dosyaların hazırlanması, Mülakat aşaması gibi her konuda sizin yanınızdayız. Herkeze Selam Arkadaşlar Bildiğiniz üzere amerika her yıl 50. Türkiye’den de büyük bi katılım.


GREEN CARD KAZANDIKTAN SONRA HANGİ SEBEPLER KART ALMAYA ENGELDİR ? Burada önce vaka numaranızı girip sonra da sorulan soruları ayrıntıları doldurmanız gerekiyor. Merhaba değerli forum üyeleri, Öncelikle aranıza yeni katılmaktan mutluluk duydum.


Birçok yeri araştırmama rağmen pek bir sonuç elde edemedim bir de sizlere sorayım dedim. Green card çıktıktan sonra evlilik vs. Başvurunuz, yalnızca yeşil karta ilişkin şartları yerine getirdiğiniz takdirde onaylanacaktır. Bu nedenle, başvurunuzun reddedilmemesi için eğitim veya iş deneyimi gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.


Greencard kaandiktan sonra yasadiklarim ve gorduklerim anlattiklarimin onda biri bile degildir aslinda. Ozelliklede buraya yalniz basina gelen insanlar cok macera yasayabiliyorlar.


Orada ay kadar kaldık. Cincinnati’nin iklimi cok kurak ve soğuk. Sanırım aydan fazla kar yağdı. Los Angeles Şehir Rehberi. Mahmutbey Caddesi No. Kolhis Hukuk Bürosu BAHÇELİEVLER-İST. Farklı ülkelerden dolayısıyla farklı kültürlerden gelen bu insanların ülke nüfusundaki oranının bozulmaması ve etnik yapının çeşitlenirilip düzenlenmesi amacıyla ABD belli bölgelerden gelen göçleri kontrol altına alma yoluna gitmiştir. Amerika Gezi Rehberi.


Green card çıktıktan sonra amerika

D Hükümeti’nin resmi göçmenlik programıdır. Avrupa’ya nazaran çok yeni bir tarihe sahip olan Birleşik Devletler, başta Avrupalı göçmenler tarafından kurulmuştur. Sanki hemen gidecekmis gibi simdiden pacalari sıvadım sonuna kadar. Case numaranız önlerde ise birkaç ay sonra vize randevusu alabilirsiniz.


DS2Formunu eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurup göndermeniz gerek. Bu işverenin Göçmenlik dosyalarını takip etmesi gerekli harçları yatırması şart ile ortalama bir kaç yıl. Sponsor olayını nasıl hallettiniz? Sorularınıza cevap vermeye çalıştım.


Fakat evlenmeyi kendisine green caed çıktıktan sonra yaparsak ve abd de yaşama kararı alırsak benim için farklı bir vize çıkartmak zorunda kalıcaz sanırım çünkü bu durumda bana green card çıkması (bu rakam nette yazan, tam emin değilim) seneye kadar sürebiliyormuş. Bana green card çıktı. Erkek arkadaşımla formu doldurmadan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Etiket: green card kazandıktan sonra istenen belgeler.


Bu yolla önce geçici, sonra kalıcı green card sahibi olursunuz. Arkadaşlar agustos vize görüşme tarihim var temmuzda bin lira hesabıma para geçiricem babaannemden fakat aylık hesap geçmişini istiyorlar bu problem oluyo mu bide vize görüşmeme ev arsa vs. Mortgage kredisi ile ev sahibi olabilirler.


Green card çıktıktan sonra amerika

I-1Formu onaylandıktan sonra green card başvurusu yapabilirsiniz. Süreç ABD’den ya da ABD dışından başvuru yapıp yapmamanıza göre değişmektedir.


Geen Card Başvurusu Yapmak, 2) Kazanan Olarak Danışmanlık Hizmeti Almak, 3) Bilgi Almak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ