Lise stratejik plan 20192023

Lise stratejik plan 20192023

To maximize your viewing experience of this digital publication created with FlippingBook Publisher 2. Adobe Flash Player Plugin. This installation will only take a few moments.


Lise stratejik plan 20192023

Should you experience any issues with installation, please contact your System Administrator. Vizyon, misyon ve temel değerlerimize uygun amaç ve hedeflerin belirlenmesin. Atatürk University. It has a certain number of design limitations, but fully represents the content.


We recommend viewing the Flash version of the publication. Tüm mevzuatlar Müdürlüğümüzde görevli stratejik plan hazırlama koordinasyon ekibi tarafından analiz edilerek çalışmaların yasal çerçevesi çizilmiştir. Plan, Üst Kurul taraından da incelenerek kabul edilmişir.


Bu stratejik plan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 20. Tarihinde yeniden ele alınıp güncellenmiştir. Bakanlığımıza bağlı tüm. Hazırlık Çalışmaları.


Bir önceki dönemde olduğu gibi bu dönem için de kurumun hemen her birimini temsil eden kişilerden oluşturulacak olan ekibe katılımda gönüllülük esas alınmıştır. En Çok Okunan Haberler.


STRATEJİK PLAN HAZIRLAMA KOMİSYONU Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI İl Milli Eğitim Müdürü M. Documents Attached. Links Education In. ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Lise stratejik plan 20192023

Ekteki listede bulunan okul ve kurumlarımız (ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz dahil) şablonu kendilerine uygun. Stratejik Planımız hazırlanırken, 11.


Kırsal alanda refahı yükseltmek, tarımsal üretimde verim ve kaliteyi artırarak istikrarlı gıda arzını sağlamak 1. Mali Disiplini sağlamaya yöneliktir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ