Suudi arabistan patlaması son dakika

Bombalı aracın patlamasıyla meydana gelen saldırıyla ilgili henüz açıklama yapılmazken saldırı sonucu ölü ve yaralı olup olmadığı bilinmiyor. En son suudi arabistan haberleri anında burada.


Sondakika-haberleri. Suudi Arabistan ’ın Katif kentinde patlama meydana geldi. Suudi yetkililer, başkente atılan bir füzeye hava savunma sistemleri tarafından müdahelede bulunulduğunu duyurdu.


Suudi arabistan patlaması son dakika

Suudi yönetiminin açıklamasına göre bu rakam 1milyar dolardı. Medine patlamasından son dakika haberleri. Husiler, ülkede kraliyete ait kurumları ve askeri noktaları vurmakla tehdit etti.


Güvenlik güçleri müdahale ediyor Lübnan sokakları karıştı! Geçen hafta da ülke. Diyanet İşleri Başkanı Ali. Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt.


Suudi arabistan patlaması son dakika

Prens haftalardır ortalarda görülmüyor. Görgü tanıkları olay yerinden dumanlar yükseldiğini aktardı. Reuters haber ajansının yerel kaynaklara dayandırdığı haberde ölü, yaralı ve hasar durumuna.


Komisyon tarafından yapılan açıklamada, aralarında Şura Meclisi’nden bir üyenin de yer aldığı, eski bir hakim, noter, eski bir banka çalışanı, bir havalimanında çalışmış eski gümrük genel müdürü, eski bir bölge polis. Binada yangın çıkmadan önce patlama olduğu belirtiliyor. Bir sonraki videoyu oynat.


DÜNYA Giriş Tarihi: 21. Patlamanın ardından tankerde yangın çıktığı belirtiliyor. Günlük üretimi 1milyon varile ulaşacak. Ardından Husiler balistik füze fırlattıklarını duyurdu.


SON DAKİKA : İran ile İngiltere. Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz. Gizli nükleer faaliyet sürüyor… ÖNEMLİ GELİŞMELER. Devamını oku: Sabah.


Azerbaycan’dan Ermenistan’ın baraj vurma tehdidine sert cevap. Heyetle ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Olayla ilgili kişinin tutuklandığı.


Haberini görgü tanıklarına dayandıran ajansa göre, gökyüzüne yükselen dumanlar yükseliyor. SON HABERLER Tarihi caddeye korona çıkarması. Al Arabiya, patlamanın bombalı araç saldırısı olduğunu duyurdu. Riyad’da patlama sesleri duyuldu!


Suudi arabistan patlaması son dakika

Olay yerinden yoğun duman yükseldiği göze çarptı. Oyuncu nun Acı günü. Corona virüs son durum vaka, ölüm ve iyileşen sayısı kaç oldu? Newton: İkinci yarı daha iyiydik.


Kayseri - Trabzonspor maçı sonrası olay!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ