Film arşiv programı

Film arşiv programı

Diğer film arşiv programlarından import (verileri GrieeX veritabanına otomatik alma) işlemi. Eğer daha farklı örnekler. Oldukça kolay kullanımlı bir arayüzle karşımıza çıkan yazılım sayesinde, sahip olduğunuz film arşivinin listesini (yada DVD arşivinizi) bilgisayarınıza geçirebilirsiniz. Kullanışlı ve kolay anlaşılır arüyüzü ile film arşiv meraklılarının bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.


Bu program DV Blu-ray ve DivX fimleri destekler. Yeni satın aldığınız veya kiraladığınız filmleri takip edebilirsiniz. Lisans: günlük deneme sürümü.


Film arşiv programı

Orjinal İsim, Türkçe İsim, Yönetmen, Gösterim Tarihi vs. En iyi film arşivleme programı Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil.


Diğer dosya türlerinde (Xls) dışarı veri aktarım. Yeni Sürümdeki Değişiklikler: – Eax Movie Catalog veritabanından aktarım işlemi eklendi. Liste sağ tuş menüsüne film dosyası klasörünü açma işlemi eklendi. Arşiv programı olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar.


Ben kodi kullanıyorum, son versiyonu DTS-HD ve TrueHD özelliklerini desteklediği için artık media player olarak da kullanmaya başladım. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım film arşiv programını sonunda bitirebildim. Film Arşiv Programı : GrieeX 02.


Programı yazmadan önce bu alanda internette birçok programı inceledim. Ant Movie Catalog" programına hayran kaldım.


Griffith bir film hakkında çeşitli bilgileri rahat bir şekilde girebilirsiniz. Sürüm Tarihçesi Sürüm Tarih Yazarlar Açıklamalar 1. Rana ALGAN Elif BONCUK Bu belge sistemin tasarım detaylarını içerir.


Son ayda paylaşmış olduğum programları tek arşiv haline getirerek size sunuyorum. Paket içerisinde video, resim, ses düzenleme programlarından tutun da 3D grafik yazılımlarına kadar aradığınız aramadığınız gerekli gereksiz tam 1adet program bulunuyor.


Türk yapımı olan GrieeX ile film arşivinizi birkaç tıklama ile oluşturabilirsiniz. Teşekkür Sayıs ı: 0. Bu işlem için kullanabileceğiniz farklı seçenekler mümkün. Pek çok film arşiv programı işlemi sizin için yapacaktır. Renamer bu açıdan önemli.


Hoşgeldin, Kayıtsız Üye. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Plex Media Manager gibi bir arşiv programı arıyorum görselliği güzel olan. XMBC gibi olsun istemiyorum öyle tam ekran.


Dikkat : Programı kurmadan önce mutlaka virüs taramasından geçiriniz. Programını indirmek için aşağıdaki program adına tıklayınız.


Film arşiv programı

Arşiv Programı indir - Adından da anlaşılacağı üzere arşivle ilgili yardımcı bir program olan Arşivci programı, yazılı ve basılı birçok materyali saklayıp, istediğiniz zaman ise bir tık yapmanızla ulaşmanızı sağlayacak bir programdır. Program Türkçe kullanıma sahip olduğu gibi çok kolay bir kullanıma sahip olması ile karşımıza çıkıyor.


Arşivinizde bulunan filmleri listeleyebileceğiniz Muharrem Arman’ın hazırlamış olduğu Türkçe bir program DivxTürk. Dikkat: Programı kurmadan önce mutlaka virüs taramasından geçiriniz.


Bu durumda programın inndirileceği adreste bir. ColorfulTabs for Firefox 4. Kolay e-Fatura e- Arşiv Programı Küçük işletmeler ve girişimciler için kolay muhasebe programı : TicariTüm Muhasebe kayıtlarınızı düzenli, sağlıklı ve hızlı bir şekilde Ticari1.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ