Fransız dantelli tesettür elbise

Elbiseler, The dress, Elbise hakkında daha fazla fikir görün. Kumaş Özelliği : Kaliteli Kad. Yarım likralı olduğundan kullanımı son derece rahattır. Dantelli Abiye Elbise Ürün Boyu:1cm.


Masaüstü bildirimlerine ekleyin Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz? Fransız dantelli tesettür gelinlik modellerine hanımların ilgisi oldukça fazla olmuştur. Siz değerli müşterilerimize kaliteli kombin yapabilmenizde yardımcı olurken tesettür abiye seçiminde dantelin en ideal kullanıldığı ve farklılığı olan tasarımları sunmaktayız.


Sezonun gözde seçimi olan dantelli abiyeler modern çizgiler ile birleşerek özellikle sade şıklık tercih eden bayanların ideal abiye kombini olmayı başarıyor. Yazın gelmesi ile birlikte tesettür giyimde de abiye elbise ihtiyacı fazlası ile oluşmaya başladı.


Fransız dantelli tesettür elbise

Yakın arkadaş düğünleri, komşu kınaları, özel iş yemekleri ya da ailenin minik bireyinin sünnet düğünü gibi özel günlerde hem şık, hem de zarif görünmek isteyen kapalı. Kemerli olarak hazır halde satılan tesettür elbise modelleri elbiselere uygun aksesuar seçmekte zorlanan hanımlar için ideal bir seçki oluşturmaktadır. Kemer ve elbise renk olarak birbirinin aynı olup sadece ufak tefek ton farklılıkları bulunmaktadır.


TL KDV Dahil 22TL KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle. Düz ve sade tasarımı ile birlikte özellikle ucuz tesettür elbise arayışında olan orta yaşlı bayanların alışveriş listelerinde sıklıkla yer almaktadır. Füme renkli elbiseler özellikle topuklu ayakkabılar ile birlikte hoş bir kombin oluşturmaktadır. Beden Beden Tablosu.


L=(Tükendi) M=40. Yeni sezon tesettür moda ürünüdür(astarlıdır).


Fransız dantelli tesettür elbise

Bunun yanı sıra kaftanlarda da şık bir detay olarak kullanılabilirken, komple dantel elbiseler de ipek yahut saten gibi seçkin kumaşların üzerine işlenen fransız dantelleri göze çarpmaktadır. Kendi bedeninizi almanız durumunda sorun olmayacaktır. Derece tersten yıkanabilir. Güçlü ve bir o kadar da naif stilin buluştuğu bu sezonda markalarda birbirleriyle yarışıyor.


Tüm tesettür giyim siteleri tek noktada. Nurgül Çakır - Afra Abiye Turuncu. Fransız giyim stilinin moda dünyasına kattığı en önemli detaylardan biri de hiç kuşkusuz ki dantel işlemelerdir. Bir klasik olarak kabul edilen bu dantel işlemeler son derece iddialı olduğu için nişan ve söz gibi özel günlerde giyilebilir.


Tesettür giyimde en çok renk uyumu önemlidir. Bunun ilk sebebi ise balık etekli dantelli tesettür elbise modellerinin bayanlara iddialı bir duruş ve ihtişamlı bir görsellik katmasıdır. Hayatınızın en özel gününde kuğu gibi süzülmek istiyorsanız dantelin zarafetinden faydalanmanız mümkün. RENK: Zümrüt (Ürün renginde konsept çekimlerinden dolayı ton farklılığı olabilir) DESEN :İnci.


Abiye elbise modelleri, uygun fiyat, kapıda ödeme seçeneği ile modahayal. MANKENIMIZIN ÖLÇÜLERI : Boy: 1. Pudra renkli, inci desenli, kollu, dört mevsim elbise.


Sizler için mağazamızı evinize getirdik. Güvenli alışveriş %1Müşteri memnuniyeti. Böylesi üst düzey zümreye ait olan bir materyalde basit duruş başa gelebilecek en kötü durumdur.


Fransız dantelli tesettür elbise

RENK : Pudra (Ürün renginde konsept çekimlerinden dolayı ton farklılığı olabilir) DESEN : İnci. Yıkama : Sadece Kuru Temizleme Yapılmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ