Fransız güpür elbise tesettür

Fransız güpür harika çok kullanışlı bir ürün. Salon takımı, masa örtüsü, namaz örtüsü, elbise, gelinlik, abiye, tesettür abiye, havlu kenarı.


Yerli üretim olup, hijyenik tesislerimizde üretilmektedir. Testler : Tüm ürünlerde ilk üretimden itibaren çeşitli yıkama, çekme ve renk testlerine tabidir.


Fransız güpür elbise tesettür

Yeter ki doğru modacıya ulaşın. Doğru modacı içinse bize danışın. Yeni sezon tesettür moda ürünü olup astarsızdır. Kendi bedeninizi almanız durumunda sorun olmayacaktır.


Derece tersten yıkanabilir. This video is unavailable.


Fiyatlar, Online Taksitli (taksit) Tesettür Giyim Alışverişi ve kapıda ödeme seçeneği, ayrıca İade ve değişim garantisi ile, Burcutesettur. TL 5TL %indirimli. Tesettür giyim elbise modelleri yeni sezon sınırlı stok sayısı ile nowanstore de tükenmeden alın.


Fransız güpür elbise tesettür

Sade Tesettür Elbise uygun fiyata satın almak için tıklayın! Genç Kadınlar İçin Tesettür Elbise Modelleri için bir yorum. Astarsızdır, yeni sezon ürünüdür.


Bisiklet yaka, uzun kolludur. Kol uçları lastik manşetlidir. Dantelli Tesettür Elbise üzerindeki dantel işlemeleri ile sizlere farklı ve estetik hava katacağı gibi daha şık ve daha elit görünmenizi sağlayacaktır.


Tesettür elbise modelleri,Tsettür abiye ve ferace modellerini incelemek için sayfamızı ziyaret edin. Astin Yeni Sezon Tesettür İkili Takım. Stok Durumu Tükendi. Renk Beden Tablosu.


Güvenli Alışveriş, Ücretsiz Kargo, Kapıda Ödeme Fırsatı. Kapıda nakit veya kredi kartı ile sorunsuz alışverişin keyfini doyasıya yaşayın.


Masaüstü bildirimlerine ekleyin Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz? En modern tesettür abiye ve abiye tesettür modelleri en uygun fiyat, taksit ve kapıda ödeme seçeneği ayrıca değişim iade garantisi ile, modahazen.


Gezana Pul Payet Detay Tesettür Elbise. Beyaz Tesettür Abiye model ve fiyatlarını incele, sana uygun olanı seç, saatte kargoya verelim! Güpür Detaylı Abiye Elbise - Ekru.


Fransız güpür elbise tesettür

Bu nedenle özellikle de kıyafetlerin uç kısımları ile ol kısımlarında çok fazla kullanılan bir desendir. Tesettür Fransa modasında daha çok güpür bulunan elbiseler ve kıyafetler tasarlanmaktadır.


Büyük beden tesettür elbise, büyük beden ferace modelleri, büyük beden tesettür tunik modellerine rahatlıkla sultanyaprak. Dantel güpürler, fransız güpürü, tül güpürler, birbirinden şık yüzlerce güpür modeli aynı gün kargo ve uygun fiyatlarla İntaslar.


Kolları fransız güpür tuniklerimiz stoklarda 59. Fashion Night Tesettür Abiye Elbise modelleri, yeni sezon fırsatlarını incelemek ve satın almak için tıklayın. TL Vergiler Hariç: 3TL.


RÜN TESETTÜR ABİYE KATEGORİSİNDE OLDUĞU İÇİN, ÜRÜNÜ TESLİM ALDIKTAN SONRA SAAT İÇİNDE KARGOYA VERİLDİĞİ TAKDİRDE İADE KABUL EDİLMEKTEDİR. KUMAŞ: Tül kumaştan imal edilmiştir. RÜN ÖZELLİĞİ: Tesettür abiye ürünü olup astarlıdır.


Sırttan kullanılabilir fermuarı bulunmaktadır. Kumaş Özelliği :Ürün % polyester %pamuk likralı krep kumaştan üretilmiştir. Göğüs : Bel : Basen : Manken üzerindeki ürün bedendir.


NOT : Ürün kalıbı birebir kalıp olup,kendi bedeninizi sipariş etmen.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ