Galeriye konsinye araç vermek

Araç konsinyedir ne anlama geliyor, bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim. Satılık ilanı olan bir araç için yazılmış.


Aracı çok beğendim fakat konsinyedir yazıldığı için anlamını da bilmediğim için şüpheye düştüm. Araç alım satım işlemlerinden ne kadar ücret ve komisyon alıyorsunuz? Bu hizmet size aracın satış fiyat aralığına göre TL 1. KDV) arasında ücretlendirilir. Teklif vermek ücretsizdir.


Onaylı bir üye olmak için herhangi bir ücret. Araç sahibi gidip bir galeriye üst mesajda tırnak içinde yazdığımı diyor. Galerici de aracın üzerine kâr koyup satmak için kabul ediyor. Yani atıyorum araba 23.


Bu aracın üstüne koyulacak kâr az yada daha fazla olabilir, bu galericinin. Galeriye Araba Satmak İsteyenleri Bekliyoruz.


Arabamı galeriye satmak istiyorum diye internet üzerinden araştırma yapan araç sahiplerini bilgilendirmek ve aynı zamanda online oto galeri hizmetimizden bahsetmek isteriz. Araba satma için bir çok yöntem ve sistem bulunmakta. Onlardan bir tanesidie galeriye araba satmak.


KONSİNYE BIRAKMAK İSTİYORUM Aracınızı takasa vermek ve yeni ya da 2. Müzayedelerimiz için. ANKAYA MÜZAYEDE’ ye KONSİNYE VERECEĞİNİZ MALLAR İÇİN UYGULAMAMIZ. Süreç boyunca her bir aşama için özel olarak bilgilendirileceksiniz.


Konsinye usulü satış, konsinye. ZET : Zarar verenin motorlu aracı galeriye satıp teslim ettiğine ilişkin savunması, ( noterlerce yapılmayan her çeşit oto satış ve devrinin geçersiz olduğuna ilişkin düzenleme karşısında ) geçerli kabul edilemez.


Yasal Hatırlatma: Web sitesinin içeriği ( araç, mevzuat, kanun vs.) bilgi vermek amacıyla oluşturulmuştur. Herhangi bir şekilde yol gösterme ya da tavsiye niteliği taşımaz. Sitede yer alan bilgilerin doğru ve güncel olabilmesi için özel bir dikkat ve çaba gösterildiği halde, kullanılan kaynaklar ya da kişisel hatalar veya kanun değişiklikleri nedeniyle yanlışlıklar.


Galeriye konsinye araç vermek

Arabanın satılık olduğunu bilen insanlar bu noktada referans olacaktır. Eğer acil nakit ihtiyacı varsa ve bunu karşılamak. Senetli araç satışlarının yanında çekle otomobil almak da söz konusu olabilir. Fakat çekin kesinlikle karşılıklı olması gerekmektedir.


Galeriye konsinye araç vermek

TL Fiyatı olan araç için 30. TL 2binlik araç için bin TL peşinat vermek gereklidir.


Sahibinden satılık 2. Kİmler galeriye emaneten konsinye araba bırakır " pazarda satsalar ya " dersen oda acil paraya ihtiyacı olup piyasa şartlarında arabayı değerlendiremeyenler işlek yerde ki bilinen galerilere satar yada konsinye bırakır ki işlem hızlansın. Siz de bulunduğunuz ilde bir notere giderek aracı satan kişinin yanında bulunan tanıdığınızın TC Kimlik numarasını vererek sizin adınıza araç tescil ettirme vekaleti vereceksiniz.


Sadece araç alma yetkisi vermek mümkün veya adınıza araç satışı yetkisi de vermek isterseniz adet de fotoğraf götürmeniz gerekiyor notere. ABC plakalı bir aracınız var ve bunun için vekalet vermek istiyorsunuz. Bu durumda vekalet vermek istediğiniz kişi kurum vs kim ise, vekaletnamede aracınızın plakasını ekletin. O vekaletle adınıza kayıtlı başka bir araç hakkında işlem yapılması gibi bir durum söz konusu olabilir.


Karayolları Trafik Yasasının 104. Ucuza yüksek modelli, düşük kilometreli araba almak isteyenler hasarlı araçlara yöneldi. Hasarlı araç almanın da püf noktaları bulunuyor. Otoborsa konsinye hizmeti ile aracınız ekspertizi yapıldıktan sonra Otoborsa showroomlarında sergilenerek satışı yapılır.


Galeriye konsinye araç vermek

Tüm kontrolleri yap�.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ