Imei kayıt ücreti 2020

Geçtiğimiz aylarda yurt dışından gelen mobil cihazların kayıt edilebilmesi için gereken. Yüzde 258‘lik orana göre yeni kayıt ücreti 1. TL harcını ödeyerek kayıt işlemlerini gerçekleştirir.


Imei kayıt ücreti 2020

E devlet imei kayıt işlemleri için, kayıt yapacak olan tüketici kendisine dair bilgileri e-devlet üzerinden sisteme giriş yapar. TL kayıt bedeli ödediğinizde telefon size 7. Zammın zaten fiyatları değiştireceği biliniyordu. Fakat kesin olarak rakamlar belirlenmemişti.


Yurt dışından gelen telefonlara uygulanacak kayıt ücretleri yüzde 2artıyor. Belirlenen rakamlar BTK tarafından belirli aralıklarla güncellenmektedir. Toplam: bin 4TL.


Defne Samyeli ile Serdar Bilgili. Yeni kayıt ücreti ile Türkiye’de orta segment bir telefon çok rahat alınabiliyor.


Geçtiğimiz dönemde oldukça büyük bir zamla karşı karşıya kalınan yurtdışı cihazlar için bu sefer de durum farklı değil. TL’ye çıkarılmıştı. Bunu örneklendirelim. Yeni gelen zamlarda en çok dikkat çeken ise yurtdışından gelen cep telefonlarından alınan kayıt ücreti oldu.


Yeni fiyatla beraber halihazırda zaten bir akıllı telefon parası daha olan kayıt ücreti 2. Türkiye’deki akıllı telefon fiyatları yüksek vergiler ve yükselişi durmak bilmeyen döviz kurları nedeniyle giderek artıyor. TEMMUZ AYINDA 6LİRAYDI. TL olarak düzenlenmiştir. Telefonun alınmasından sonra 1gün içerisinde kayıt yaptırılabilir.


Bu yüzden öncesinde e-devlet üzerinden kayıt hakkı sorgulanması gerekir. Kayıt hakkı bulunuyorsa kaydedilebilir.


YENİ IMEI KAYIT ÜCRETİ 1. IMEI kayıt ücreti, yüzde 2zammın ardından 1. Açıkçası ay ile gelen IMEI zam ücretleri yurt dışından getirilen cihazların önünü bir ha. TÜRKİYE VE YURT DIŞI ARASI. Kullanıcıların en çok merak ettiği konu belki de kayıt ücretlerine toplamda ne kadar harcanması gerektiğidir. Bu da bilgi kirliliği oluşmasına neden oldu.


Imei kayıt ücreti 2020

Ancak Operatör Bayileri tarafından TL ile 1TL arasında ek bir İşlem Ücreti alınabilmektedir. Resmi Gazete’de yayınlanan kanunda yer alan maddelere göre.


Gezebildiğinkadar, sizlere yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizde yol gösterici olması için kurulmuştur. Buna göre yüzde 2oranında yapılan zamlara göre yeni yılda IMEI. TL ödeme yapması gerekecek.


Imei kayıt ücreti 2020

Bu nedenle yurt dışı. Bilindiği üzere yurt dışından gelenlere pasaport kaydı hakkı tanınıyor.


Bu sayede yurt dışında yaşayan veya yurt dışına uzun süreli tatile giden kişiler, ülkeye gelirken akıllı telefonlarını getirebiliyorlar. Bu konuda kayıt esası zorunlu tutuluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ