Marka tescil 35 sınıf

Yapılan değişiklik sonucunda bugüne kadar tescil. Ancak aynı isimle yeni sınıflarla, yeni bir marka başvurusu mümkün olmaktadır. Marka İlan Bülten No.


Bu da sürecin en baştan tekrar başlaması anlamına gelir. Bu sebeple markanın ileride. Diyarbakırda marka bilinirliğini arttırdık.


TPEye marka tescil başvurusunda bulunulurken tüm mal veya hizmetlerin listesini düzenleyen farklı sınıf üzerinden tercih yapılıyor. Bu sınıfların ilk 34ü ticari mal sınıflarını, ile 45inci sınıflar arasında kalanlarsa hizmet sınıflarını düzenliyor.


Resmi marka tescil başvurusu için tescil ettirmek istediğiniz mal ve hizmet grupları nelerdir? TPE marka sınıfları arama, marka hizmet listesi araştırma, turizm isim hakkı alma, rent a car marka tescil Nace kodu bul.


Marka tescil 35 sınıf

MARKA TESCİLİNDE UZMAN KURULUŞ. Nice sınıfları ve 37. Sınıf Hemen Teklif Al. Eğer, reklamcılık ve pazarlama gibi hizmetler sunuyorsanız yine 38.


Reklamcılık, pazarlama marka sınıfına ait 35. Webrazzi, 38’e ek olarak 35. Sanayide, bilim sahasında, fotoğrafçılıkta, tarım, bahçecilik ve ormancılıkta kullanılan kimyasallar.


Gübreler ve topraklar. Yangın söndürücü maddeler. Ev ve kırtasiye amaçlı olmayan yapıştırıcılar. Tüm İşlemlerinin Online Takibi Deneyimli Vekillerden Uzman Desteği Turkticaret.


Gazlı içecek ve limonxix limonata meyve suları ve satış. Devlet tarafından talep edilen harçlar ise her sene değişmektedir. Daha evvel tescil edilmemiş her marka için marka tescili.


Belirtilen ₺60tek sınıflı marka tescil başvurusu için TPE harcı. Dem Patent "Kaliteli ve Güvenilir Hizmet" sloganı ile hareket etmekte ve ilke olarak fikri mülkiyetinizi koruma ve riskleri minimize ederek hareket etme prensibiyle. Buna göre daha önce, “Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için çeşitli malların bir araya getirilmesi. Bu amaç ile mal ve hizmet grupları ayrı olmak kaydı ile toplamda adet sınıf bulunmaktadır.


Marka tescil 35 sınıf

Ticarete yeni atılıyorsunuz yapacağınız ilk iş firmanız için güzel bir isim bulmak olacak. Ya da bir firmanız var ve isminizin rakipleriniz tarafından kullanılmasını istemiyorsunuz.


Tescil kapsamında ödenmesi gereken marka tescil sınıf ücretleri konusuna dahil olan toplamda adete ayrılmış sınıf yer almaktadır. Türk Patent Enstitüsü tarafından hazırlanan ve 19. Bu süreç tescil olamama ihtimalini de içerisinde barındıran zorlu bir hukuki süreçtir.


Hizmet bedeli tek sınıf marka tescil fiyatı 409. TL, birden fazla her sınıf tescili için artı 249. Başvurusu yapılmış ve tescilli binlerce marka arasından tescilsiz ve iyi bir marka bulmak gün geçtikçe zorlaşmaktadır.


Marka tescil 35 sınıf

Aşağıda görülen harç tutarları yine mevcut siparişinizdeki harçlara ek olacak olup bilgi niteliğindedir. Patent Firmalarının vermiş oldukları maliyet ve ücret tekliflerini mutlaka sınıf sayılarını dikkate alarak karşılaştırınız. Maalesef, sınıflı marka için verilen teklifle hatta daha fazla sınıf için verilen marka. TURKPATENT ‘in sunmuş olduğu marka sınıf listesi sınıftır.


Firmalar ürün ve hizmetlerini sunmakta oldukları markalarını güçlendirmek, yaygınlaştırmak ve güvenilirliğini arttırmak için birçok yolu denemekte, reklamlar yapmakta ve birçok proje geliştirmektedir. Word halinde bilgisayarınızda indirmek için tıklayın.


Fiyat için irtibata geçiniz. Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirilmesi Ücreti: 220.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ