Moldova para birimi

Bugün en güncel kurlar TLkur. Para Birimi kodu MDL. Bir dolar yaklaşık 10. YELİK BİLGİLERİ Kullanıcı Adı. DumanBet Hesabı Şifre. Bu, döviz bürolarında veya bankalarda yapılabilir. Euro, dolar, ruble vs. Diğer durumlarda, kursta değer. Devleti yıl kadar uzun süredir yönetti. Banknotların arka yüzünde ülkenin ana mimari anıtlarını görebilirsiniz: tapınaklar, kaleler, idari binalar, manastırlar. Istoricul Alexandru I. ABD Doları alınabilmektedir.


Türk Lirası alınabilmektedir. Hollandalı madalyonun görünümünden geliyor. Aslan tasvir edildi. Ve ülkenin daha önceki yıllarda içinde bulunduğu varlık “yabancı” paraydı.


Için sembolü XEU yazılabilir ECU. MDL dönüşüm faktörü var önemli basamak. XEU dönüşüm faktörü var önemli. Haritadaki yeri neresidir?


Moldova para birimi

Moldova Leu para içinde Moldova ( Moldova Cumhuriyeti, M MDA). Döviz kurları gerçek zamanlı döviz kurları dayanmaktadır. Birçok ülkenin kendine özel para birimleri vardır. TL karşılıklarını öğrenebilirsiniz.


Yazıcı Dostu Sürüm. Convert British Pound to Ukrainian Hryvnia. Etiket : moldova para birimi. Popüler Gönderiler. PRC Neresi, Hangi Ülkenin Kısaltması ve Anlamı Ned. Dilerseniz kendi Moldova yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Gürcü kızlara, parayı mı tercih edersiniz aşkı mı diye sorduk? Gürcüler para ve aşka nasıl baktıklarını merak ediyorsanız buyurun bu eğlenceli videomuzu izleyin. Current local time in Morocco – Rabat.


Grafikler, yaygın hesaplamalar, geçmiş döviz kurları ve daha fazlasını görüntüleyin. Güncel döviz kurlarını kullanarak tüm dünya para birimlerini çevirin. BölümlerTam Adı : Moldova Cumhuriyeti. Başkenti : Kişinev.


Kent Nüfusu : % 46. Ortalama Ömür : 64. Sırp Dinarı (RSD) Sırbistan’ın resmi para birimi Dinar’dır (ISO kodu: RS yerel halk Din. olarak kısaltmıştır). Dinar’ın uluslararası para kodu “RSD”’dir.


Moldova para birimi

Tıklayın ABD doları veya Moldovalı Lei Bu para birimi ve diğer tüm para birimleri arasında. Anlık Altın Fiyatları.


Moldova para birimi

Sabah kalktığınızda ne pasaportunuzu, ne dolarlarınızı bulabiliyorsunuz ki, Moldova polisinden de bu konuda iyilik beklememeniz gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ