Windows 10 pencere ayarları

Windows Pencere Ayarları. Fakat pencereleri yan yana göster dediğimde sanki pencere varmış gibi kullandığım pencereleri daraltıp bunların yanına birde masa üstünü gösteriyor.


Sizi Denetim Masasının daha erişilebilir bir sürümü gibi temiz bir arayüze götürür. Ne yazık ki, pek çok kullanıcı, bu özelliği tıkladığında bir hata nedeniyle bu. Ancak, isterseniz bu gölgeleri kapatabilirsiniz.


Windows 10 pencere ayarları

Buradaki birkaç değişiklikle, bilgisayarınızın ses kalitesini artırabilirsiniz. Ses efektlerini değiştirmek, ses geliştirmelerini devre dışı bırakmak. Bireysel uygulama seslerini ve daha fazlasını değiştirmek gibi şeyler yapabilirsiniz.


Windows 10 pencere ayarları

Bazen bir klasör içerisinde flim, müzik, resim gibi farklı dosyalar bulunduğunda pencere, küçük resimlerle görünecek şekilde tanımlanmış gibi açılıyor. Açılır pencere (pop-up) nedir?


EXtra Düğmeleri kurulumunu kaydetmek için bu sayfadaki İNDİR DÜZEYİ düğmesine basın. Açılan bölümlerden HKEY_LOCAL_MACHINE klasörünün içerisinde yer alan SYSTEM klasörünün altında bulunan dosyalardan yapacağınız değişiklikle bilgisayarınızın menüleri daha hızlı hareket edecek ve bilgisayar daha hızlı açılacak.


Ses’ kısmında bulunan yıldızı kaldırdığınızda üst barda artık bu kısım yer almayacaktır. Bunlardan en kolayı ile başlayalım. Ayrıca cesur ve bu SÜPER! Bir hatırlatma olarak "SoftwareOK.


Topluluktaki ayarları değiştirirsem! Sadece bilgisayarınız kapanmış gibi görünür ve uyku moduna geçer. Garip ama gerçek olan bu durumun nasıl üstesinden geleceğinizi açıklıyoruz. Değişiklik yapmak istediğiniz değer için üzerine çift tıklayarak pop-up pencere açıp değişikliği yapın.


Bilgisayarınıza Koyu Tema Uygulayın. Açılan pencerede “Sistem ve Güvenlik” menüsüne tıklanarak, yine açılan pencerenin sol tarafında yer alan menü listesinde “görünüm ve kişiselleştirme” bölümüne tıklanır. Gelişmiş Sistem Ayarları ” kısmına tıklayın.


Bildirimler, mesaj iletişim kutuları, pencere işlemleri, Geri Dönüşüm Kutusu’nu boşaltma vb. Gibi çeşitli etkinliklere atanan sesler kümesi.


Kayıt defteri düzenleyicisinde ayarlar nasıl gizlenir. Ancak, tercih ederseniz bu gölgeleri kapatabilirsiniz.


Varsayılan olarak, veri toplamaları ayarları aktiftir, ancak bunlardan herhangi birini bir tıklamayla devre dışı bırakabilirsiniz. Resimde işaretli bölgeye tıklayın. Bu pencere kapandıktan sonra, diğer pencerenin sağ alt köşesinde yer alan “Uygula” ya da “Tamam” butonlarından herhangi birine basın.


Bu işlem sonrasında “İlk Mağazaya Git” butonuna tıkladığınızda, o ürüne ait en düşük fiyat sunan ilk mağazanın ürün sayfaları açılacaktır. Bu da farklı bir yoluydu.


Windows 10 pencere ayarları

Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir. Başlat Menüsü kısmına tıklayalım. Bu ayarlardan bazıları yakın zamanda eklendiği için herkesin göz atmasını tavsiye ederim. Herhangi bir internet sitesine girerken kimi zaman sıkıntılar yaşarız.


Türkiye Cumhuriyeti tarafından mahkemelik olan ya da kapatılan web sitelerine erişim her siteye ulaştığınız gibi kolay değildir. Mesaj Görüntüleme 7B.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ