İmei numarası kimin adına kayıtlı

İmei numarası kimin adına kayıtlı

Numara Kimin Adına Kayıtlı İnternetten numara sorgulama çok kolay! Beyaz listeden çıkarılan cihazın kullanılması durumunda cihaz kayıt dışı duruma düşecek, kullanan kişiye bu durum SMS ile bildirilecektir. Başka bir telefona verilmesi mümkün olmayan bu seri numarası, telefona sim kart takılıp görüşmeye başlanıldığı anda servis sağlayıcı operatör kayıtlarına yansıyor.


Yurt dışından kişisel kullanım amacı ile getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirip kullanıma açtırdığınız yıl ve sonraki yıl içinde yeniden kayıt yaptıramazsınız. Bu hizmeti kullanarak yeniden kayıt yaptırabilmek için kalan süreyi görebilirsiniz.


All you need is to use our IMEI checker function. IMEI numaraları da öğrenilebilmektedir. By using our free lookup function we use the first six digits of IMEI called TAC (Type Approval Code) to find the exact model of the device.


Ayrıca kimin üzerine kayıtlı olduğu ve kayıt ettiren ithalatçı gibi son derece önemli bilgilerin ayrıntılı ve güncel durumuna ulaşılabiliyor. Lütfen satın aldığınız yere başvurun yazıyordu. Numarayı sorguladım jdiye bir telefona ait ama benim değil. Yanlış mı gelmiş olabilir yoksa böyle bir telefon benim mi üstüme kayıtlı nasıl öğrenebiliriim?


Bu numaradan arayan dolandırıcılara itimat etmeyin. Geri Teknoloji IMEI sorgulama: Telefon kayıtlı mı değil. Uluslararası mobil cihaz kimliğidir. Mobil abone numarası (cep telefonu numarası ). IMEI Sorgula E-Devlet hizmetine git.


Telefon numarası bulma servisi ile artık bu numara kimin diye düşünmeye son veriyoruz! Türkiye’nin her yerinden yedi yirmi dört günün her saatinde bize ulaşabileceğiniz servisimizden telefon kimin adına kayıtlı öğrenebilirsiniz. Bir numaranın kime ait olduğunu hemen öğrenebilmek için yukarıda yer alan sorgulama. Kişinin adına kayıtlı telefon numara sorgulama işlemleri nasıl yapılmakta, sorgulama işlemi için ücret ödenir mi?


İmei numarası kimin adına kayıtlı

Sorgulama başvuruları için nerelere başvurulur? Tüm bilgiler içeriğimizde yer almaktadır. GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulayıp bulma imkanınız vardır.


Rehbere eklenen telefon numarasının Whatsapta kimin adına kayıtlı olduğu kolaylıkla görünülebilmektedir. Yalnız sorgulama yapılan telefon numarası Whatsapp ‘a kayıtlı olmuş olsa dahi tüm profil bilgilerini herkese açık yapmadığı sürece karşı taraftan her numarasını aratan kişiye bilgiler iletilmektedir.


KVK ya götürdüm darbeden ötürü ekranla beraber anakart değişimi de yaptılar, ana kart değişince imei de değişecek ama eski imeili cihaza yeni imeili anakart taktıklarından uyuşmazlığı gidermek için (tam olarak anlayamadığım işler için) eski imei kimin adına kaydedildi pasaport numarası ve o kişinin tc kimlik numarası falan lazım. Zaten yurtdışından gelen telefon kaydı yapılmış.


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu başlığı altında yer alan hizmetlerden öncelikle cihaz kayıt hakkını sorgulaması, cihaz kayıt hakkı mevcut ise IMEI kaydet alanındaki gerekli bilgileri doldurmak ve belirlenen harç ücreti. Telefonunuza mesaj olarak gelecektir ve bu numarayı başka birisiyle paylaşmamanızda fayda vardır.


İmei numarası kimin adına kayıtlı

E-devlet üzerinden telefon kayıt işlemini. Gelecekte kayıt edilen telefon herhangi bir suça karışması durumunda, IMEI kimin adına kayıtlı ise o kişi sorumludur.


Gözünüzü çokta korkutmayın. Asıl amacı yurt dışından telefon getirdiğiniz için devlete vergi vermek. Sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz. Aracın kazaya karışıp karışmadığını, borcu olup olmadığını ve aracın kimin adına kayıtlı olduğu gibi sayısız bilgiye bu sistemden erişilebilmektedir.


Ruhsat belgesi seri numarası da kasko ve sigorta şirketleri ile araç muayenesinde yetkili tek kurum olan TÜVTÜRK’ün bu verilere erişmesini sağlayan bir numaradır. Ne yazık ki o telefon ÇALIŞMAZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ