Soru bankası programı bedava İndir

Program ile farklı kategorilerden ve derslerden soru kağıtları hazırlayabiliyor ve anında word dosyası olarak çıktı alabiliyorsunuz. Powerpoint üzerinden de çıktı alma imkanı sunan HazırTest, bir öğretmenin yapması gereken herşeyi kısa sürede yapabiliyr. Eğitimcilerin işlerini biraz hafifletmek amacı güden ve kar amaçlamayan bu programın geliştirilmesi. Bu yazılım ile oluşturduğunuz soru bankasına yeni sorular eklemek, silmek veya düzenlemek çok kolay.


Hazırlanan soruları konulara, seviyeye, derslere veya ünitelere göre sıralamak mümkün. SORU BANKASISınırsız sayıda soru bankası oluşturabilir ve klasörler yardımıyla tasnifleyebilirsiniz. OPTİK OKUMANormal bir tarayıcı veya web kamer.


Program sayesinde soru hazırlayabilir, sorular ekleyebilir hatta program sayesinde sınav bile hazırlayabilirsinz. Klasik sınavlar, şıklı (çoktan seçmeli) testler ve boşluk doldurmalı sınavlar rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Program ile kendinize ait soru bankalarını hazırlayabilir gerekli dökümanları derleyebilirsiniz.


Soru bankası programı bedava İndir

Kullanışlı ve basit bir kullanıma sahip program ile soruları ders, konu, ünite bazında hazırlayıp kategorize edebilirsiniz. Windows bit kullanıcıları bit olan indirme seçeneğini, bit olanlar ise bit indirme seçeneğini kullanarak bilgisayara yazılımı indirmeleri gerekmektedir. Not: Programın demo sürümünde en fazla 2soru yükleyebilirsiniz.


Ayrıca demo sürümde soru paketi ve yedek dosyası yükleme işlemi yapamazsınız. Optik okumada en falza öğrenci formunu okutabilirsiniz. Tam sürüm ücreti 1YTL dir. Bunun haricinde kitap indir.


Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin çok seveceği bu program sayesinde soru bankası hazırlama, sınav kağıdı hazırlama ve cevap anahtarı hazırlama gibi işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Dili: Türkçe, Lisans: Freeware, Boyutu: 5. Yeni basım ve güncel müfradat lı. Yıllar içinde kaydettiğiniz tüm soruları saklama ve ilerde kullanma imkanı sunmaktadır.


Soru bankası programı bedava İndir

Ayrıca Bakanlığın sunucularına sorularınızı aktararak diğer. Seni gördüğüme sevindim Kitap-Galerisi - 9. Program soru hazırlama konusunda öğretmenlere birçok konuda yardımcı olur. Eski sürüm kullanıcıları yeni sürüme sorularını aktarabileceklerdir. Kpss Matematik soruları Kpss Matcik ürünlerinden Kpss, Kpss Adayları için ma.


KPSS Konuları Neler? Türkiye Geneli Deneme Sınavı İNDİR. TELİF: Dokümanlarımızı dosya paylaşım sitelerinden almaktayız.


Soru bankası programı bedava İndir

Herhangi bir telif hakkı bulunulması durumunda sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Pubg mobile indir bilgisayara türkçe. Nitelik yayınları süper matematik pdf indir. Pes türkçe spiker yaması indir.


Maskeli beşler ırak full indir ? Avukat portal indir. Alarmlı sayısal saat indir. Esed nod türkçe antivirüs indir. Soru bankası indir kpss. Yarim derdini ver bana video indir. Lys psikoloji konu anlatımı pdf indir. Rumeli türküleri full albüm indir. Bedava nfs underground full indir. Ebatlama programı indir. Gitme kal indir sancak. Erzurum dağları kar ile boran mpindir. PDF Çözüm Yayınları 9.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ