İşyeri tescil edevlet

Bu nedenle işyeri tescil başvurusu nasıl yapılır ve işyeri bildirgesi nasıl verilir sorularının yanıtları aynıdır. Artık işyeri tescil kaydı e-Devlet kapısı üzerinden yapılmaktadır.


Devlet şifreniz var ise ve kayıt yaptırmak istiyorsanız buraya tıkladıktan sonra e-Devlet giriş bilgilerini yazıp giriş yaptıktan sonra işyeri bildirgesini gönderebilirsiniz. Devlete giriş yaptıktan sonra sıralı ile aşağıdaki adımları uygulayıp işyeri tescil kaydını tamamlayabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz üzere Sosyal Güvenlik Kurumu işyeri tescil uygulamasına artık e-devlet şifresi ile giriş yapılabimektedir.


Yukarıda vermiş olduğumuz bağlantıdan e devlet şifreniz ile giriş yapabileceğiniz gibi e-devlet üzerindeki menüden de giriş sağlayabilirsiniz. Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e-posta adresinizi e-Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz.


İşyeri tescil edevlet

Bununla birlikte, mobil. E-sgk tescil sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmesi için sgk tescil işlemini gerçekleştirecek kişinin e-devlet şifresi gereklidir. Demek istediğim e sgk işyeri tescil işlemi esnasında işveren T. C numarası gerekmiyor sadece e sgk işyeri tescil uygulaması üzerinden tescil yapacak kişinin e-devlet şifresi sahibi olması gerekiyor.


Kurumumuz, vatandaşlarımıza doğumundan ölümüne kadar, hatta ölümünden sonra da hak sahiplerine sağlık, sigorta ve sosyal yardım alanlarında, "Kaliteli, adil, kolay erişilebilir, insan odaklı hizmet veren, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini yürütmek ve geliştirmek" misyonu doğrultusunda. Aynı şekilde işyeri tescil işlemleri de belirli kurallara tabi tutulmuştur.


E sgk tescil uygulaması için e devlet şifresi ya da başka bir şifre gerekmemekte. Kimlik bilgileri ve diğer gerekli bilgiler ile tescil işlemini tamamlayabilirsiniz. Yazımızda adım adım tescil başvurusunu nasıl yapabileceğiniz konusunda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. SSK sicil numarasından farklı olan iş yeri sicil no, haneden oluşur.


İşyeri tescil edevlet

Sgk işyeri müracaat formununun online nasıl verileceği ve sgk işyeri tescil online müracaat sistemi ile müracaat şeklini detaylı olarak anlattık. Gelelim sgk işyeri tescil için lüzumlu evraklara. Eğer e tescil uygulaması ile işyeri bildirgesini online olarak verdiyseniz lüzumlu belgeleri en geç gün içinde bağlı bulunduğunuz Toplumsal Güvenlik Merkezine göndermeniz. SGK İşyeri Sicil No Nedir?


Sgk işyeri başvuru formununun online nasıl verileceği ve sgk işyeri tescil online başvuru sistemi ile başvuru şeklini detaylı olarak anlattık. E-Devlet şifresini aldıktan sonra internet üzerinden giriş yaparak işlemlerinizi hızlı bir şekilde güvenli halledebilirsiniz.


PTT şubesini ziyaret etmenizi öneririz. Ama bu işlemleri elbette yapmak istemeyen vatandaşlar olacaktır. Bu durumda ne yapmak gerekiyor?


SSK tescil kaydı sorgulama işlemi yapmak için öncelikle sosyal. Sgk, iş verenlerin işlemlerini kolaylaştırmak ve takip ve kontrollerini daha kolay yapabilmek için iş yeri tescil bildirisini online ortama taşımaktadır.


Artık sosyal güvenlik kurumuna elden yapılan iş yeri tescik başvuru işlemi elektronik ortamdan da yapılabilmektedir. Skg da işveren ve işyeri için bir sigortalının çalışması gerekiyor.


İşyeri tescil edevlet

Sigortalı çalışan yoksa işyeri ve işverenlik sıfatıda doğmamış oluyor. Bu belgeye ek olarak verilmesi gereken kayıt bilgi ve.


Tescilinde İstenilen Belgeler Nelerdir ? Sorgulama Ssk İşyeri Sicil No: Ssk da işyerinden bahsedebilmek için sigortalı çalışması gerekir. Sigortalının işe başlaması ile birlikte bir sicil no alınarak işyeri bildirgesi ile tescil edilir.


Bu numarada uzun bir rakam vardır. Buradaki sıra numarası ssk işyeri numarasıdır. Peki işyeri numarasını nasıl öğreniriz.


Ve bunda ise işyeri yaptıkları değişiklik olsun kuruluş olsun bunları met formu ile bilgilendirmeniz mümkündür. Kuruma verilmesi gerekenler ise şunlardır: İŞYERİ Bildirgesi ile Birlikte İŞYERİ sahibinin nufus cüzdan fotokopisi, imza sirküleri ticaret sicil. Elektronik ortamda işyeri bildirgesi gönderimi esnasında işyeri tescil ekranında yer alan “e-Sigorta kullanıcı bilgileri” kısmının doldurulmasıyla e-Sigorta kullanıcı kodu ve şifresi alınabilecektir.


Kimliğimi şimdi doğrula seçeneğine tıklayın, E devlet sistemine başarılı şekilde giriş. Ayrıca iş yeri sahibinin vefat etmesi halinde bu durum mirasçıları tarafından ay içerisinde bildirilmesi gerekirken, iş yerinin üretim alanının değişmesi veya başka bir iş yeri ile birleşmesi halinde gün.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ