Kahve durağı franchise bedeli

Kahve Durağı Akademi. Eğitime katılan şubelerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Ayrıca aylık cirodan yüzde royalty ücreti alınıyor.


Kahve durağı franchise bedeli

Lokasyon kriteri olarak AVM ve caddeler tercih edilmekte, 1mkapalı alan, 1maçık alan kriteri aranmaktadır. Mekanın iç alanı asgari 1m, dış alanı ise asgari molmalıdır.


Dış mekanın mevcut olması. Sektördeki kahve şirketlerinin franchise vererek büyümesini sürdürdüğü görülüyor. Yüksek kâr marjı sunan sektör, son. Yatırım maliyetleri ise mekanın büyüklüğüne göre değişim göstermektedir.


S2-Stand kurulum bedeli ne kadardır? C2-Stand kurulum bedeli 50. S3-Verdiğimiz yatırım maliyeti ile alacağımız hizmet nedir? Mekan bedeli için de metrekare başına 2. Markasının bilinirliğini artırmak ve çok daha geniş kitlelere hitap edebilmek adına franchise sistemi uygulamakta ve günümüzde en kazançlı sektörlerden biri olan kafe sektöründe sürdürülebilir, dinamik ve güçlü hedefler ile adım atmaktadır.


TL arası yatırım yapmanız gerekmektedir. Metrajlar ortalama ne kadar olmalı? Bayilik düşünülen mekan için msınırlaması varmı?


Firmadan alınan bilgiye göre, dış alanı bulunmayan dükkanlar için franchise verilmiyor. Firma bayiliklerinde satılan ürünlerde kar marjı ortalama yüzde 70. Sokak kafe-leri için yatırım tutarı.


Yine de, franchise koşullarını yerine getirdiğinizi düşünüyorsanız, firma ile yüz yüze görüşmeler yaparak tüm ücretler hakkında detaylı bilgi sahibi olarak bir bütçe planlaması yapabilir ve kararınızı ona göre verebilirsiniz. Dükkanın dekorasyon, konsept ve tadilat masrafları bulacağınız yerin durumuna göre farklılık arz edebilir.


Mükemmel kahveler dışında, günlük üretilen pastalar, kurabiyeler, çikolatalar ve yaz aylarına özel soğuk içecek menüleri ve güleryüzlü servisi ile haftanın günü hizmet veriyoruz. Ortalama olarak hesa. Dünyanın en seçkin kahve yetiştiricilerinin mahsülerinden seçilen çekirdeklerin oluşturduğu özel. Franehise giriş bedeli olarak.


En fazla franchise verecek markalar ise B. AVM sektörünün yaygınlaşmaya. Firmanın güçlü yapısı ve gün geçtikçe artan müşteri sayısı kısa sürede sermayeyi kurtarmanız noktasında etkili sonuçlar sunmaktadır. Bayiliğe dair belirlenen tutarlar şehirlere ve dükkanın büyüklüğüne göre değişmektedir. Yatırını maliyeti ise işyeri büyüklüğüne göre değişiyor.


Kahve durağı franchise bedeli

Bazı markalar franchise bedeli almazken bazıları lokasyon desteği veriyor, kimisi de anahtar teslim franchise veriyor. Markaların sunduğu fırsat ve kampanyalar kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yüzünü güldürüyor. Sürekli franchise ödemeleri yüzde olarak belirlendi. Firmaya aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.


Coffee Stop’ta satılan tüm ürünler şubelere tek bir merkezden gönderilir. Merkez İzmir’dedir. Tabiki cafeyi açacağınız lokasyonun da marka değerinin korunması için uygun ve müşteri yoğunluğunun fazla olduğu bir yer olması gerekiyor. Juste’ın, kiosk, kafe ve kafebistro şeklinde hizmet noktaları bulunuyor.


Oca 20- Genç girişimcilerin yeni yatırım alanı kahve zincirleri. Bu markaların franchise giriş bedelleri bin dolar ile bin dolar arasında değişiyor.


Kahve durağı franchise bedeli

Beş yıl sonunda taraflar arasında karşılıklı memnuniyet ve talep oluştuğu takdirde sözleşme franchise bedeli alınmadan yenileniyor. Bu yapı sayesinde markalaşma ve kurumsallaşma aşamasını tamamlamış bir şirket hem ekstra maliyete katlanmadan şube dışına çıkacak hem de tüm ülkeye yayılacak ve markanın bilinirliğini arttıracak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ