Nesnenin rengini değİştİrme programı

Merhabalar, bu yazımızda Paint 3D nesnenin (şeklin) rengi değiştirme konusunda sizlere yardımcı olacağız. Bunun için öncelikle Başlat’ı açıp Paint 3D yazarak Enter’a basın. Açılan pencerede Yeni butonuna tıklayarak yeni bir proje başlatın. Photoshop ile nesnelerin rengini değiştirme.


Saç rengi değiştirme programı PC üzerinden yapmak için bu programı kullanabilirsiniz. Yalnız bu program en sağlıklı olarak Windows üzerinde çalışmaktadır.


Bu programda istediğiniz gibi oynama yapabilirsiniz. Programı indirmek için burayı tıklayarak indirebilirsiniz. Burada paylaştığım ücretsiz yazılımdan herhangi birini kullanarak resimlerin rengini dilediğiniz renklere değiştirebilirsiniz. Etiket jQuery Tıklanan Nesnenin Rengini Değiştirme.


Bir Nesnenin Rengini Değiştirmek. Uygulamayı yükledikten sonra, yakın plan bir fotoğrafınızı seçiyor ve saç hattınızı belirliyorsunuz. Bilgisayarın işletim sistemi ve sonradan kurulan programlarla beraber sayısız klasörlere erişmek, bilgisayar kullanıcılarının kaçınılmaz bir gereğidir. Teknoloji ile birlikte hayatımıza pek çok kolaylıklar geldi.


Bunlardan biride saç değiştirme uygulaması oldu. Eskiden gidip saçımızın rengini değiştirirdik bu olmadı, yakışmadı derdik sonra ya bir daha değiştirmezdik yada tekrar belirli bir süre beklerdik.


Nesnenin rengini değİştİrme programı

Saçınızın farklı şekillerde ve farklı renklerde nasıl göründüğünü merak ediyorsanız Hair Color Studio uygulamasını çok seveceksiniz. Tamamen bedava olan bu program sayesinde saçın rengini değiştirebilir, saçın stilini değiştirebilir ve size en çok yakışan tarzı bulabilirsiniz.


Son olarak göz rengini değiştirmek için 3. Bu adımların ardından göz rengini değiştirme işlemini sonuçlandırabilirsiniz. Folder marker’ı kullanarak klasörlerinizin rengini değiştirebilir veya onlara önem miktarını gösteren işaretler ekleyebilirsiniz. Nesnenin boyutunu değiştirme Saptanmış olarak, nesnenin boyutu değiştirilirken genişliği ve yüksekliği görüntülenir.


Rainbow Folders, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde yer alan herhangi bir klasörün rengini değiştirebilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz bir klasör rengi değiştirme programıdır. Program eğer isterseniz kurulum sırasında kendisini doğrudan Windows sağ klik menüsü üzerine de eklemektedir.


Saç rengini ve modelini değiştirebileceğiniz programın kullanımı da kolay. Göz Rengini Değiştirme Sitesi (Programsız ve Ücretsiz) Sketchandcolor. Tamamen göz rengini değiştirmek için özel olarak geliştirilen bu online web uygulamasının sade ve basit arayüzünü kullanarak birkaç fare tıklamasıyla kolayca göz rengini ayarlamak mümkün.


Nesnenin rengini değİştİrme programı

Bu yazımızda varsayılan olarak Yeşil renkli olarak karşımıza çıkan ProgressBar kontrolünün rengini değiştirme işlemini gerçekleştireceğiz. Kırmızı renk(Zayıf), Sarı renk (Orta) ve Yeşil renk (Güçlü) olarak ayarlanmasını sağlayacağız. Aslında popüler bir video düzenleme programıdır ve video filtreleme, video kesme, zaman tüneli, video kırpma ve diğer pek çok özelliğe sahiptir.


Renk tonu ekranlar var Olanlar için. Bu uygulama ekranda renk tonu azaltmak için bir filtre oluşturmak, ya da çok parlak ise loş ekran için bu uygulamayı kullanır.


Nesnenin rengini değİştİrme programı

Ayrıca, bu uygulama size CRT monitör gibi baktım ekran değiştirmek için. Eklediğiniz herhangi bir nesnenin rengini ekledikten sonra bile değiştirebilirsiniz.


Erase aracını kullanarak eklemiş olduğunuz nesneleri silip temizleyebilirsiniz. Rotate aracıyla izometrik çizimi döndürebilir ve böylece diğer tarafında yeni bir nesne ekleyebilirsiniz. Tüm bu seçenekleri Create Tab sekmesinde görebilirsiniz. Model değişikleri olmamış, yani diğer tüm benzerlerinde olduğu gibi bu uygulamada da resme bir peruk oturtulduğu çok belli, ama dedik ya saç rengi konusu çok başarılı.


Kullanıcağımız resimi açalım 2)aşağıdaki resimdeki gibi ilk olarak resmimizi bayağı bi göz kısmını büyütüyoruz ve Lasso tool aracı ile gözün kenarlarından çizgi çizip seçiyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ