Pirinç dekupaj kağıdı

Peki, pirinç dekupaj tam olarak nedir? Evdeki eşyalardan sıkılanlar için güzel bir hobi olan kaplama herkesin severek yaptığı bir işlemdir. Geyik, kelebek, ayı, sokak, köpek meyve, bisiklet, çiçek figürlerinin bulunduğu lineart pirinç dekopaj desenleri içeren ürünlerimize internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Kolaylıkla uygulama sağlayan desenlerimiz, sert yüzeylerde kullanılmaktadır.


Ahşapta, camda, deride, seramikte ve daha birçok yüzeyde pirinç dekopaj kağıdı uygulaması yapılır. Neslihan AKKUŞ ERZURUM 50views.

Dekopaj kağıdı örnekleri size esin kaynağı olacaktır. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-TL.


Bu video da varaklı pirinç dekopaj yaptım, Ev deki eski gümüş tepsi mi yeni ledim, Kullan dığım malzeme ler cadence varak lı pirinç dekopaj kağıdı, dekopaj y. Pirinç Çeltik sapından yapılan ince kağıt üzerine basılı olan ve dekopaj çalışmalarında kullanımı rahattır. Dekupaj kağıdı çeşitlerini ankasanat. Kağıt ince olduğu için yapıştırılan yüzeyde kalınlık bırakmaz.


Dirençli bir kağıt olduğu için yapıştırılırken kolay yırtılmaz. Yapıştırma işlemini zemin fırçaları ile yapabilirsiniz.

Pirinç kağıt dekopajlar çeltik sapından yapılan ince kâğıt üzerine basılı olup, dekopaj çalışmaları için kullanımı kolaydır. Hatta kağıt dekupaj tekniğini anlattım blogumda biraz incelerseniz bulabilirsiniz burada :) Beğendiğiniz bir resmin kaliteli bir çıktısı (evdeki printerlerden alınmış renkli çıktı ne yazık ki olmuyor) ya da hobi marketlerde satılan dekupaj kağıtlarını da uygulayabilirsiniz.


Yaptığınız aramaya benzer 9ürün aşağıda listeleniyor. Etiket: pirinç dekupaj kağıdı uygulaması. Trend Olacak Modern Ev. Lineart pirinç dekopaj kağıdı modelleri 29x42cm (A3) Ebatındadır.


Hoşgeldiniz Giriş Yap Üye Ol. Bugün ilk kez pirinç dekupaj kağıdı ile çalıştım. Bayıldım bu malzemeye,doku olarak peçete gibi zarif ancak peçete gibi parçalanmıyor.


Marka adlarını memnun kaldığım için veriyorum,yanlış. Encontre (e salve!) seus próprios Pins no Pinterest. En Populer Olanlar. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Peçete gibi ince dekopaj kağıdı, açık renk üzerine cadence dekopaj plus tutkalı sürülür üzerine prinç dekopaj yapıştırılır ve tekrar tutkal sürülür. Rezan Altıntop encontrou este Pin.


Uygulanacak zemin açık renk olmalıdr. Cadence Decoupage Plus Tutkal ile uygulanır. Tutkalı zemine uygulayıp üzerine pirinç dekopaj kağıdı yapıştırılır.

Pirinç dekopajın üzerinden tekrar tutkal uygulanır. Proje tamamlandıktan sonra cadence sprey veya cadence su bazlı vernik ile verniklenir.


Sticky Kendinden Yapışkanlı Pirinç Dekopaj, düz ve sert yüzeylere, sticker mantığı ile yapıştırılıp, üzerinin verniklenmesiyle uygulanan basit dekopajdır. Bir çekiç ve tornavida ile güç kabloları için paneldeki delikleri açın ve kayma pensesi ile deliklere vida çıkarma kelepçeleri. Kabloları geçirin ve kelepçeleri sıkın. Pirinç bara çubuklarındaki tırnakları gevşetin, kırmızı kabloyu birine, siyah kabloyu diğerine geçirin ve tırnakları sıkın.


Evinizin her ihtiyacı! Mobilya, yapı market, züccaciye, ev teksitili, bant,yapıştırıcı, tabela,,evcil hayvan ürünleri, elektronik ve daha yüzlerce ürünler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ