Pasaport cüzdanı deri

TL Renk Eskitilmiş Taba. Tükendi Hayat koca bir seyahat değil mi zaten? Siz hayatı keşfederken biz de Traveller Fox seyahat cüzdanı ile yanınızda olalım istedik. Gezerken tarzını da konuştur.


Doğal metodlarla işlenmiş hakiki dana derisinden yapılır. Büyük cepte pasaport veya bol miktarda nakit taşıyabilir, öndeki iki küçük cebe de ihtiyacın olan tüm kartlarını doldurabilirsin.


Pasaport cüzdanı deri

Ayrıca deri pasaport kılıfı gibi farklı modellerin varlığı da hediye alternatifi alanınızı genişlemesine yardımcı olan önemli bir detay. Her biri %1hakiki deri olan, birbirinden renkli pasaport kılıfları modellerine ise LeatherPaper ayrıcalığı ile sahip olmak artık çok daha kolay. Hepsi makine değmeden sadece el. Kişinin kullanımına elverişli olduğu kadar elegant ve bağımsız tasarımları size özel tamamen el yapımı olarak üretiyoruz.


Günlük kullanıma uygun. Katlanabilir tasarımıyla oldukça kullanışlı ve şıktır. The next video is starting stop. RFID Koruma - Temassız İşlem Özellikli Kartlarınızdan Kişisel Bilgilerinizin ve Paranızın Çalınma Riskini Önler.


Siyah ikiye katlanan pasaport cüzdanımız yumuşak dana derisinden üretilmiştir. Pasaportluk Grande. TL 9TL % (3) tahticmer %94. TL 6TL % (2) bolbolhediye %100.


Pasaport cüzdanı deri

Kahverengi ikiye katlanan pasaport cüzdanımız yumuşak dana derisinden. DERİ PASAPORT CÜZDANI-ERKEK-KAHVERENGİ. Yolculuklarınızda hem pasaportunuzu cüzdanınızda taşımak ister misiniz? Karalı ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.


Deri pasaport cüzdanı seyahat ihtiyaçlarınız için mükemmeldir. Ek olarak, şık tasarımı sayesinde dünyanın her yerinde size eşlik edecek ve zamanın ve yolculuğun testine dayanacak gerçekten yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz eşsiz bir seyahat aksesuarı…. Tüm seyahat evraklarınızı, kartlarınızı ve nakitinizi güvenle taşıyabilmeniz için tasarlanmıştır.


Bir adet pasaport gözü, toplamda karta kadar alabilen iki ayrı kart bölmesi ve biniş kartı, nakit ve diğer belgelerinizi koyabileceğiniz ayrı bir bölmesi mevcuttur. Deri Seyahat Cüzdanı — Normal fiyat 155TL Satıldı. Standart Ölçü Defterler.


Bu deri cüzdan, pasaportunuzun ve diğer RFID kartlarınızın tek bir tıklamayla verilerinizi ele geçiren hırsızlardan korunmasını sağlamak üzere RFID bloklama özelliği içeriyor. Hakiki Deri - Hakiki Deriden Üretilen Otto Cüzdanlar Dayanıklıdır Ve Şık Görünür. Rfıd Koruma - Temassız İşlem Özellikli Kartlarınızdan Kişisel Bilgilerinizin Ve Paranızın Çalınma Riskini Önler.


Pasaport cüzdanı deri

Tarzınızı yansıtabileceğiniz erkek deri cüzdan ve kartlık modelleri uygun fiyat seçenekleri ile garbalia. Erkek Cüzdan Ürünleri uygun fiyat avantajı ile Garbalia Deri Cüzdan da! Gerçek hakiki deri pasaport kılıfı.


Deri ürünerde son kat parlatıcı ve derinin kendisi dahil kullanılan malzemeler yanabilir ( deri yanmaz hakkındaki inanış deri olmayan petrol türevi ürünlerden yapılmış sahte derilerin ateş karşısında erimesi üzerinedir ). Boyutu Uzunluk Genişliği Tek 16. Deri kadın cüzdanları bir çok mekanlarda farklı farklı amaçlar için kullanılabilmektedir.


Capcanlı renkli su geçirmez yapay deri malzeme ile üretilmiş pasaport kılıfı. Para, otobüs kartı veya yurt dışı çıkış pulu gibi nesneleri muhafaza edebilmek için ikinci bir cebi mevcuttur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ