Pasaport kontrolünde İngilizce bilmemek

Bir ülkenin sınırlarını geçerken size sorulabilecek ve vermeniz gerekecek bazı cevaplar. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Travel English: How to go through customs at the airport - Duration: 8:22.


Kimi ülkelere girişte hiç böyle sorular sorulmazken kimi ülkeler de ahiret soruları sorabilir sizlere. Yabancı bir ülkenin havalimanına ya da sınır kapısına geldiğinizde pasaport kontrolüne tabii tutulursunuz.


Buradaki polis memurları sizin pasaportunuzu kontrol. Türkiye’deki havaalanlarında da belli başlı sorunlar yaşanabiliyor ve uçak kaçabiliyor. Aşağıda sizin için hazırladığım ipucundan yararlanarak bir sonraki seyahatinizde sorun yaşamadan pasaport kontrolünden geçebilirsiniz. Genelde kaç gün kalacaksın, nereye gideceksin ve ne zaman döneceksin diye sorarlar.


Bunları anlayabilirsin sanırım. Harç parasını bankaya yatırıp,makbuzunu pasaport kontrolünde görevli memura gösterebilirsiniz. Yada havaalanına gelmeden bu harcı. Where is the passport co.


Terms in this set (21) Hello, Welcome to the United Kingdom. Merhaba, Birleşik Krallığa ho�. Vize başvurusunu yaptın, vizen de geldi, artık yurtdışına çıkmaya hazırsın.


Pasaport kontrolünde İngilizce bilmemek

Sorular hep aynı, vermen beklenen yanıtlar da kısa ve öz olacak. Gideceğiniz ülkenin vizesinide aldınız, paraları cebe koydunuz, atladınız uçağa gideceğiniz ülkeye vardınız.


Buraya kadar herşey günlük güneşlik. Karabulutlar tepenize pasaport kontrol sırasında iniveriyor. Acaba pasaport memuru ne soracak ? Heyecandan ya yanlış birşey.


NGİLİZCE BİLMEMEK PİŞMANLIKTIR! MİLYAR 2MİLYON KİŞİ. Bugüne kadar anadili olmadığı hâlde İngilizce öğrenmiş kişi sayısı.


Bu kadar insan ne yaşamıştır da İngilizce öğrenmeye karar vermiştir bilinmez. Ancak aşağıdaki durumlardan bazılarıyla baş başa kaldıklarını tahmin edebiliyoruz. Schengen bölgesine giriş için Schengen vizesi alırken zaten seyahat sağlık sigortası yaptırmanız gerekiyor, aksi halde alamıyorsunuz.


Sigortanız yoksa bile “evet, var” diyebilirsiniz. Tabi genelde ingilizce soruyorlar, bir kez Almanya’da amca almanca sordu ama bende yok anlamıyorum dedim ingilizceye döndük) Geliş amacınız nedir? Turist deyin Tuurist 🙂 Nerede kalacaksınız? Hostel, otel) Ne kadar kalacaksınız?


Bu kontrolleri yapanlar, ilgili ülkenin polis memurları. Aslında “ pasaport almak” ile başlıyor her şey. Pasaport Çeşitleri ve Harç Ücretleri İçin Tıklayın!


Pasaport kontrolünde İngilizce bilmemek

Size sorulabilecek soruların İngilizce karşılığını bir kağıda yazıp yanınızda bulundurabilirsiniz. Ingilizce konuşulmayan bir ülkede bile, dünya çapında geçerliliği olan bir dil olduğu için, kendimizi İngilizce ifade etmek zorunda kalmamız muhtemel.


Bu sebeple, başka bir ülkeye girerken, pasaport kontrolünde İngilizce sorulara cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu sorulara cevap verirken, kontrolde takılı kalarak. Erasmus Hibesi Ne Kadar, Geri Ödenir mi ? Rusça cümleler sayfamızda, aşağıda sınır ve pasaport kontrolünde geçebilecek bir örnek konuşmayı inceleyebilirsiniz. Ваш паспорт пожалуйста.


Pasaport kontrolünde İngilizce bilmemek

Diyelim yanınızda aileniz, arkadaşlarınızda var. Ona rağmen pasaport memuru sizi çağırınca oraya yalnız gidin. Zaten sıra size yaklaşınca önünüzde bir çizgi göreceksiniz.


O çizgiyi kesinlikle geçmeyin. Kesinlikle uluslar arası bir dil bilmeleri rusça veya ingilizce, 2-) lviv deki hava alanı yenilenmiş ve güvenlige çok önem veriyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ