Psikoteknik erapor

Rapor sisteminde rapor düzenleyebilmek için gerekli görülen psikoteknik kodu uygulaması yürürlükten kaldırılmıştır. Bunun yerine ÇKYS kaydı tamamlandıktan sonra e-imza ile sisteme girilebilmesi sağlanmıştır.


Psikoteknik erapor

Bu nedenle hiçbir surette il müdürlükleri veya Bakanlığımızdan psikoteknik kodu talebinde bulunulmaması gerekmektedir. Rapor Sistemi ile ilgili tüm sorularınızı bize Yazılım Destek Sistemi aracılığı ile iletebilirsiniz. Psikoteknik e-Rapor Sistemi Ne İşe Yarar? E-Rapor Sistemi Ne İşe Yarar?


Sağlık Bakanlığı - e-Rapor Sistemi. Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz.


Bu testi daha az süre yaparlarsa kanunlar kapsamında geçersiz sayılır. Yani psikoteknik belgenizi gün içerisinde 1-saat süre zarfında temin etmeniz. Login Aplikasi e-Rapor SMA. Direktorat Pembinaan SMA Ditjen Dikdasmen Kemendikbud Tampilkan Password.


Untuk bisa menggunakan aplikasi e-Rapor versi 1. VİYANA TEST SİSTEMİ. Stajyer Ehliyet Alkol ya da Ceza Puanından Ehliyetini Verenler. Araç sürücülerinin alması gereken eğitimlerden biri olan psikometri, dikkat dağınıklığı, algı, hafıza ve muhakeme yeteneklerini kontrol etmek için yapılan bir işlemdir.


Psikoteknik erapor

Girişi Şekil’de kırmızı ile gösterilen alanlardan bil. Verilen raporlara e-devlette görülmektedir. Pada tahun sebelumnya khususnya untuk jenjang SMP aplikasi e-Rapor telah beberapa kali mengalami pembaharuan mulai dari aplikasi e-Rapor versi 1. Rapor SMA dengan tujuan untuk memperbaiki bug atau masalah yang terdapat pada aplikasi erapor sebelumnya serta memberikan pembaharuan fitur tambahan yang tidak ada dalam aplikasi eraport sebelumnya.


Cara Edit K Membuat Rencana Penilaian dan Download Format Penilaian pada e-Rapor - Duration: 36:30. TUTORIAL KOMPUTER PENDIDIKAN 7views. Demikianlah informasi mengenai rilis terbaru aplikasi e-Rapor versi 2. DA: PA: MOZ Rank: 54.


Psikoteknik erapor

Cara Input Nilai Raport Kdi e-Rapor versi 2. Sürücülerin yılı dolmamış psikoteknik raporları bulunmakta ise raporlarını e-Devlet’e girip sorğulatmaları gerekmektedir. PSİKOTEKNİK RAPORU ELDEN DEĞİL "E-DEVLET"TEN VERİLECEK. Böylece resmi kopyaları online olarak çıkarılabilecektir.


ALG Trafikent psikoteknik cihazı üzerinden gelen verileri detaylı olarak inceleyerek puanlamasını sağlıyoruz. Aktarılan bilgilere göre Türkiye’de milyon ticari araç sürücüsü bulunuyor. Bugüne kadar milyon kişi psikoteknik teste girip rapor almak için başvuru yaptı, ancak söz konusu rapor için başvuruda bulunmayan hala 8bin kişi var. Bebeği olan aileler kurumlar arasında dolaşmaktan kurtuldu.


E-RAPOR UYGULAMASI BAŞLADI. Sürücü kendisine verilen psikoteknik raporuyla birlikte dilediği bir psikiyatri uzmanına muayene olur. Psikiyatri uzmanları sürücüye ait psikoteknik raporlarını da dikkate alarak sürücüyü psikiyatrik açıdan sürücülük yapmasına mani bedeni veya ruhsal yönden bir engeli bulunup bulunmadığına karar verir.


Aplikasi e-rapor merupakan suatu aplikasi yang telah terintegrasi dengan aplikasi dapodik sehingga ketika kita telah menginput nilai kedalam aplikasi erapor maka kita tidak perlu lagi untuk menginput ulang nilai tersebut ke dalam aplikasi dapodik melainkan cukup langsung mengirimkan nilai tersebut ke aplikasi dapodik dan nilai akan secara otomatis tersimpan dalam aplikasi dapodik sekolah. Muayeneden önce E-Devlet üzerinden T.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ