Sınavsız psikoteknik belgesi

SRC Belgesi, sınavlı ve sınavsız olarak iki şekilde alınmaktadır. Sınavlı SRC’de gün eğitim sonrası sınavdan başarı gösterenler belgeyi almaya hak kazanırlar.


Belgeyi alma süresi birkaç gün içindedir. Adres: Fetihtepe mah. Halıcıoğlu Şubesi İletişim Bilgileri.

Sizleri eğitim kurumumuzda ODY, ÜDY, SRC sınavlarına hazırlıyor ve sınavsız belge için en doğru çözümleri sunuyoruz. Tarihinden önce önce sürücü ehliyeti olanlar SRC belgelerini sınavsız ve eğitimsiz alabilirler.


Ticari araç sürücülerinin alması gereken src belgesi ve psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir. Mobil uygulamadan soru çözme imkanı. Sancaktepe ve Ümraniye şubelerimiz ile hizmetinizdeyiz.


Src belgesi kendi arasında yük taşımacılığı ve yolcu taşımacılığı diye ikiye ayrılmaktadır. Bu belgeleri almak için ise eğitime katılmanız gerekmektedir. Psikoteknik belgesi.

Sınavı yapan kurum Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim. PSİKOTEKNİK TEST BELGESİ DENETİMLERİ 26. Ticari araç kullanan tüm sürücülerin alması gereken psikoteknik belgesi merkezimizde verilmektedir. Kampanya İndirimler ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Ara!


Başakşehir ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk ve tek SRC kursu olarak kurulduk. Kişiler e-devletten belgelerini görebilmektedirler. Src Belgesi ve psikoteknik arasındaki bağlantı ! Başvurunuzu yapın işlemlerinizi.


Büyük otobüs kullananlarının yaşından gün almış olmaları gerekir. Yolcu ve yük taşıma amaçlı ticari araç. En ufak bir hata bu sınavı geçme konusunda başarısızlık anlamına gelmektedir.


Bir simülatör ve psikolog eşliğinde gerçekleştirilen bu sınav çok titiz bir şekilde. Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Bu testin sonunda başarılı olarak adaylara psikoteknik belgesi verilir.


Almış olduğunuz psikoteknik belgesi. Alanında uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ile eğitim veren Antalya Src kursumuzdan detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Meriç Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.

Trafikteki olası senaryolara verilen tepkiler ölçülecek. Sınavsız veya Eğitimli src için yetkili eğitim merkeziyiz. Testi geçmeden ticari araç kullanmaya devam eden sürücülere ve araç sahiplerine para cezası.


Başka bir tabir ile psikoteknik belgesi kişinin bahsi geçen işe uygun olup olmadığını gösteren bir belgedir. Mavi Mesleki yeterlilik eğitimi merkezimizde SRC SRC SRC SRCve ODY, ÜDY eğitimleri verilmektedir. B - C - E - D sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler bakanlık tarafından sınavsız Src belgesi alma hakkına sahiptirler. Ehliyet sınıfına göre bu şartlar değişiklik göstermektedir.


Aşağıda yazan ehliyet sınıflarına göre sınavsız Src belgesi alıp alamayacağınızı. Eğer bu şartı sağlıyorsanız gerekli evrakları kurs yardımı ile T. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına göndermeniz gerekmektedir.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta ad.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ