Sarp sınır kapısı son dakika

En son sarp sınır kapısı haberleri anında burada. Zekeriya Öz’ün ByLock. Sarp sınır kapısı haber başlıkları altta listelenmiştir. Gürcü vatandaşlara son durumu sorduk.


Alınan önlemler ve daha fazlası videomuzda.

Bakanlığı’ndan son dakika haberi geldi. Sınır haberi bulunmuştur. Bu kararla birlikte Türkiye’nin sınır kapılarını kapattığı ülke sayısı 16’ya yükselecek.


Sarp Mülki İdare amirliğinden alınan bilgiye göre. Trabzon ° DOLAR 7. Kanal çalışmasında göçük altında kalan işçi ağır yaralandı. Pınar’dan gündür haber yok.


Sokak ortasında çocuğunu dövdü!

Görenler inanmıyor! Esrarengiz olaylar yaşanıyor. Anne ve oğlunu, ev almak için yardım istedikleri tanıdıkları öldürmüş. Haberin Peşinde haberinpesinde.


Hangi sınır kapıları giriş çıkışa açıldı? Yeni süreçte gümrüğün yolcu geçişlerine yeniden açılması durumunda ortaya çıkacak ihtiyaçları ve toplum sağlığı için alınması gereken tedbirleri masaya.


Sel felaketi İznik ilçesini de vurdu. ABONE OL GİR İŞ e-DÜNYA. Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze, vatandaşlarına mevsimlik. SON DAKİKA HABERLERİ.


Avcı İthal Çaydaki Gümrük Vergisi Karmaşasına. Yeni Virüs: Bunyavirüs ‘Vampir Kelebek’ İstila. TL Altın 38TL Dolar TL.


Ebru Şallı tatilde böyle görüntülendi İçeriden sesler gelince ortaya çıktı! Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Sondakika-haberleri.

Türkiye ve Bulgaristan arasına yeni sınır kapısı açılacak. Sigaraların tahmini piyasa değerinin milyon. TIR ve dorsesinde şüphe üzerine arama yaptı. Yoğunluğun azaldığı Sarp Gümrük Kapısı önünde, bölge halkının otlaması için bıraktığı büyükbaş hayvanlar başı boş dolaşınca gülümseten görüntüleri ortaya.


Milli heyecan Sivas’ta yaşanacak 21:Fildişi Sahili Başbakanı Coulibaly, hayatını kaybetti. Bugün tanesi kurduk. Yarın ise geri kalanları kuracağız.


SO’ya destek veren TSK öncülüğünde başlatılan Fırat Kalkanı. Kapıda devam eden inşaata rağmen yolcu ve araç geçişlerinde hiçbir aksaklık yaşanmıyor.


Kapı yüzde yüz kapasite ile çalışır durumdadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ