Src kursu nedir

SRC Belgesi Nedir ? Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet gösteren veya gösterecek olan tüm sürücülerin alması zorunlu olan belgedir. Bunun anlamı kısaca şudur: Kendi aracı ile yük veya yolcu taşıyan şoförler ile başkasının adına yük veya yolcu taşıyan şoförlerin alması zorunlu belgedir. Asıl adı Mesleki Yeterlilik Belgesidir.


Ticari amaç ile yük, yolcu, eşya ve kargo taşımacılığı yapan sürücülere 17. Karayolunda, ticari olarak tescil edilmiş bir motorlu taşıtı süren kişilere şoför denir.

Siz iyi sürücü olacaksınız. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir. Uluslararası Yolcu taşımacılığı yapacak otobüs ve minibüs şoförlerinin alması gereken belgedir.


Sürücü belgesi olan kişilerin ister kendilerinin, ister başkalarının aracced Misyonumuz: Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak Kursiyerlerimizin çağdaş eğitimin ulaştığı en üst düzeyde mezun etmek. Src Belgesi Nedir ? Evrensel kurallara uyan sürücü olmalarını sağlamak.


Lojistik sektörde görev yapan Üst, Orta Düzey Yöneticiler ile Sürücülere ve diğer personele Mesleki Yeterlilik Eğitimi vermek, yeni teknolojilere uyumlu şekilde ulusal çapta yaygınlaşmak, ulusal bilimsel bilgi ürünlerini içeren uluslararası standartlarda bilgi sistemleri geliştirmek, benzer sistemlerle entegrasyonu sağlamak ve küresel. SEVİNÇ Eğitim Kurumu olarak kredi kartı ile ödeme ve taksit seçeneklerimiz mevcuttur.

Lütfen detaylı bilgi almak için ön kayıt formunu doldurun. Sürücüler, trafikte kendilerini tanır ve davranışlarının farkına varırlar.


Peki, bu belge nedir ve ne için alınması gerekir? Bildiğiniz gibi eski zamanlarda ehliyeti olan her birey yaş fark etmeksizin istediği alanda çalışmakta ve ehliyetinin yeterli geldiği araçları kullanarak trafiğe çıkmaktaydı. Bu durum trafikte pek çok can.


Anadolu yakasının tüm ilçe ve bölgelerine hizmet vermekteyiz. Alemdağ caddesi üstünde Metro durağına, otobüs ve dolmuş duraklarına çok yakındır. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Hiç yorum yok: Yorum Gönder.


OSMANGAZİ MESLEKİ EĞİTİM KURUMU. Psikoteknik Nedir ? Karayollarında trafik denetimlerinde src belgesi ve psikoteknik belgesi T. Kimlik no ile sorgulanacaktır. Her ayın 15’i kayıt tarihi sonu ve her ayın 10’u sınav tarihidir. Uygun fiyat ve kaliteli eğitim için bize ulaşın.


ESEN PSİKOTEKNİK MERKEZİ ESENYURTTA AÇILDI ! TEST SİSTEMİ VE UZMAN PSİKOLOĞUMUZLA HAFTANIN HER GÜNÜ 08. SAATLERİ ARASI HİZMET VERİYORUZ.

Katılacağınız src sınavında sadece tek src belgesi alabilirsiniz. Sürücü:Karayolunda motorlu bir aracı veya taşıtı sevk ve idare eden kişiye denir. Alınmak istenilen eğitim programının belirtildiği dilekçe, T. Civan Sürücü Kursu Olarak Teorik Eğitim ve Direksiyon Derslerimizle Ümitköy, Çayyolu, Bağlıca, İncek lokasyonlarında Hizmetinizdeyiz.


Yasa gereği ticari araç kullanan sürücülerin src belgesinin olmaması durumunda hem aracı sevk ve idare eden şoföre ve araç sahibine cezai işlem. Sürücü kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulan src belgesi Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilir. Ehliyet Sahibi Olmak İçin Doğru Adresiniz.


ULUSLAR ARASI SÜRÜCÜ BELGESİ. Uluslararası sürücü belgesi, sınıflarına uyan araçların sürülebilmesi için, ikili veya çok taraflı anlaşmalar uyarınca, uluslararası otomobil kurumları tarafından, yıl süre ile verilen ve verildiği.


Sınav tarihleri ve gereken. Kaliteli bir src kursunda eğitim alan kursiyerlerin sınavda zorlanmaları mümkün değildir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ