Ticaret sicil tescil sorgulama

Bir ticaret unvanının kullanılıp kullanılmadığı, kullanılıyorsa hangi sicil müdürlüğüne hangi numara ile kayıtlı olduğu bilgilerine erişilebilir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Ticaret Sicil Belgeleri. Kodlama Esaslarına İlişkin Aç�. Tescil Belge Sorgulama Bilgileri.


Ticaret sicil tescil sorgulama

No : Invalid value: T. HABERLER Mersin’de denetimler başladı 06. MTSO Başkanı Kızıltan’dan covidle mücadele için “KURALLARA UYALIM” çağrısı 05. KOBİ’lerin AB ihracatında yaşadığı sorunlar tartışıldı. Unvan sorgulama sayfasına giriş yapıldığında doğrulama kodunun girilmesi istenecek ve daha.


Ticaret sicil tescil sorgulama

Adres : Organize Sanayi Bölgesi Mavi Cadde 2. LİMİTED ŞİRKET İLE KOOPERATİF KURULUŞU ARTIK TEK ADRESTE 30. BELEDİYE TARAFINDAN YAPILAN ADRES DEĞİŞİKLERİ 30. Bu tarihten itibaren yapılacak olan tüm tescil başvurularının MERSİS üzerinden yapılması gerekmektedir. Tüm tacirlerin yani ticaretle uğraşan kişilerin kaydının bulunduğu ticaret sicili numarası, şirketlerin bir nevi kimlik numarası olarak bilinmektedir.


Madde(Merkez nakli) Belgesi, 120. Unvan Değişikliği, Adres Değişikliği, Faaliyet Konusu Değişikliği, Sermaye Artırımı, Sermaye Azaltımı, Ana Sözleşme Değişiklikleri, Birleşme, Bölünme, vb. Tüm tescil işlemleri, tescile gelmeden önce, MERSİS (Merkezi Sicil Sistemi) üzerinden yapılmaktadır.


MERSİS’ten tescil başvurusu yapabilmek için şirket müdürüne ait e-imza ile veya MERSİS hesabi ile giriş için kullanıcı adı alınarak giriş yapılması gerekmektedir. Marka isminizde kök kelime baz alınarak yapılan detaylı isim tescil sorgulama markanızın sorunsuz tescil olabilmesinde büyük rol oynamaktadır. Marka tescil sorgulama konusuna girmeden önce marka konusunu irdelemekte fayda vardır.


Marka, modern dünyada satışın ana unsuru olarak ortaya çıkıyor. Firmaların markaları zaman zaman öz kaynaklarından daha büyük kıymete sahip olabiliyor.


Ayrıca tescilli ticari markalar, firmalara ekstra itibar kazandırıyor ve güçlerine güç katıyor. Günümüzde global hizmet veren. Nace Koduna göre üye listesi almak için yukarıdaki alanları doldurup sorgulama yapınız. Firma Ünvanı alanına ünvan içinde geçen herhangi bir kelime girilebilir.


Sadece üyelere özel Üye Bilgi Servisi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. FİRMA BİLGİ SORGULAMA EKRANI. Mersis’e giriş yapmak için tıklayınız.


Ticaret sicil tescil sorgulama

Bu beyanda, şirketin ticaret sicil numarası, vergi numarası, şirketin adresi ve şirketin kayıtlı olduğu ticaret sicili bilgisi yer almalıdır. Tasfiye sonu genel kurulunun tescil talebi yapılmadan önce, ticaret sicil kayıtlarında herhangi bir takyidat bulunup bulunmadığı kontrol edilmelidir. Bu işlemler İTO resmi internet sitesi üzerinden yapılmakta olup, kısa süren bir çalışma gerektirir.


Bu basit sorgulama işlemini yapan şirket üyeleri, sorgulama sonuçlarını resmi evraklar içerisinde. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle.


Oda Sicil Üye Firma Sorgulama. E-İmza Belgeleri Sorgulama. Yeni Üye Kayıt Online Takip. Aidat Borç Sorgulama. Değerli Evrak ve Hizmet Satışı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ