Türkiye telefon kodu

Türkiye telefon kodu

Ancak diğer ülkelerin kodlarına baktığımızda, kulağa gerçekten havalı gelen ve akılda kalıcı bir alan kodumuz var. Karadeniz bölgesinde bulunan verimli topraklarda çay. Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır.


Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Ailelerdeki tüm bireyler artık cep telefonu hattı kullanmaktadır.


Belli bir yaşa gelen gençler de ailelerinin. Uluslararası telefon kodlarını kullanarak yurt. Turkcell Yurtdışı paketleri.


Yurtdışı telefon kodu ile ilgili liste alfabetik sıraya göre hazırlandı. Mersin telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz yaylaları bulunmaktadır.


Bu aşamada şehirlerarası olarak kullanılan numaranın başındaki. TÜRKİYE İL İL TELEFON ALAN KODLARI. Her bir ülke için belirlenmiş telefon kodu vardır. Banka Kodu (EFT Kodu ) 12.


Türkiye telefon kodu

Burada Hollanda telefon numarası örneği vermek gerekirse önce ülkenin uluslararası teefon kodu (alan kodu ) olan ile başlayan bir numara edinmeniz gereklidir. Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz. Ankara telefon kodu yukarıdadır.


Telefon Koduİngiltere Telefon Kodu Nedir? Güncel arama tarifesini görmek için aşağıda aramak istediğiniz ülkenin adını seçebilir, arayacağınız telefon numarasının ülke kodu ve alan kodunu girebilir, veya ülkenin baş harfini seçebilirsiniz.


LKE: ÜLKE KODU : ÜLKE: ÜLKE KODU : A. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem. Almanya: 49: Lesotho: 266: Amerikan Samoa: 684: Letonya: 371. Aşağıdaki listede tüm ülkelere ait uluslararası telefon kodları yer almaktadır.


Türkiye telefon kodu

Hangi kod hangi ülkeye aittir. Sürekli lazım olan posta kodu numaraları bu adreste. Her ülkenin kendine özgü bir posta ve telefon kodu var. Bu alan kodları üç hanelidir.


Türkiye, Uluslar arası telefon kodu kaçtır? Benzerlerinin aksine robotize yöntemlerle değil, tamamen insan eliyle oluşturulan ve güncellenen bu dizin ücretsiz olarak hizmetinize sunulmuştur. Kocaeli alan kodu nedir? Bu telefon kodu aynı zamanda alan kodudur.


Nasıl Arama Yapılır? Anguilla’nın Para Birimi: Doğu Karayip. Haritada illerin üzerine fare imleci ile gelerek telefon alan kodlarını görüntüleyebilirsiniz. Tüm illerin telefon alan kodu listesi için: Şehirlerarası telefon alan kodları.


Her il için belirlenmiş haneli te. Sponsorlu Bağlantı.


Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ