Ymm firmaları İstanbul

Sokağa Çıkma Yasağı Hk. Merkezi İstanbul -Ataşehir’dedir. Modern YMM, Türkiye’nin pek çok şehrinde ve Londra’da ortak ofisler aracılığıyla firmalarına hizmet vermektedir.


Bu suretle hizmet sunmakta olduğu firmaları. Bünyemizde tam tasdik hizmetleri, KDV ve ÖTV iadesi işlemlerinin tasdiki, iç denetim, vergi danışmanlığı ve teşvik hizmetleri, yatırım danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. AC İstanbul, Bağımsız Denetim, Mali Müşavirlik.


Ymm firmaları İstanbul

Spine Tower Büyükdere Cad. Yeminli mali müşavir- bağımsız denetçi Metin Karaduman ve Hüseyin Demir tarafından kurulan Kardem, İstanbul, Ankara ve İzmir ofislerinde hizmet vermektedir. STANBUL YÖNTEM YMM LTD. Adres: Halaskargazi Cad.


Ankara merkezli yeminli mali müşavirlik firması olan KARDEM YMM, işletmelerin faaliyetlerinin mevzuata uygun yürütülmesini sağlar. Ergenekon Mahallesi, Prof. KURUMSAL VİZYON Bağımsız Denetim ve YMM A. Gümrükleme firmaları İstanbul kentinde daha yoğun olmasının temel nedeni elbette bu kentte dış ticaretin daha yoğun olarak yaşanmasıdır.


Kıta geçişleri ve ülkelere gönderimi yapılacak ya da ülkelerden gönderimi gelen ürünlerin gümrük geçişinin yer aldığı bu bölgede yer alan gümrükleme firması ile çalışmak firmanız içinde oldukça büyük bir imkânı da. Rym Makina, İstanbul Bayrampaşa bölgesinde üretim yapmaktadır.


Başarıyla yürüttüğü üretim faaliyetlerinde Makina İmalatı, Yatay Paketleme Makinası, Stick Şeker Makinası, Dik Dolum Makinası, Kolonyalı Mendil Makinası, Sıvı Dolum Makinası, Tekli Sargı Şeker Makinası, Çiftli Sargı Şeker Makinası, Zarf Tipi Paketleme. Türkiye’de toplam tane YMM odası olup, bu odalara kayıtlı YMM ’lere ait tablo aşağıda belirtilmiştir.


En çok YMM meslek mensubu bulunan ilk ilimiz sırasıyla, İstanbul Ankara ve İzmir’dir. YMM ve 25’yi aşan denetçi ve diğer elemanlar olmak üzere İstanbul, Ankara ve Konya’daki bürolarda hizmet vermeye devam etmekteyiz. Hangi Mal ve Hizmetlerde KDV Oranı İndirildi?


Ymm firmaları İstanbul

Kim ne derse desin, Devletimiz vatandaşların sorunlarına karşı oldukça duyarlı. Kamuoyu, sektörler, sivil toplum örgütleri. Kocaeli ve Yalova Bölgesinde en çok tercih edilen NDT firmalarından biri olan TAKSAN NDT, ultrasonik saç kalınlık ölçümü, ultrason testleri, tahribatsız muayene hizmetleri yapan NDT alanında tüm sertifikalara ve yetkilere sahip bir firmadır. Haritayı görüntüle.


Firma Adı, Kategori. Her hakkı saklıdır. Gümrükleme hizmetleri sağlayan firmalar için tıklayın! Yeminli Mali Müşavirlik sınavında elde etmiş olduğu başarı ile YMM Yeterliliğini almış ve 11.


Teknoloji Endüstriyel Yazılım Teknolojileri. Peyzaj Mimarı Detaylı Bilgi. Abramak Bilgi Teknolojileri Savunma Sanayii Teknolojileri. Accenture Endüstriyel Yazılım Teknolojileri.


ADENTE Savunma Sanayii Teknolojileri. Enstitüsünün Kurumsal Yönetim İhtisas programından derece ile sertifika aldıktan sonra, aynı fakültede Muhasebe-Denetimi Yüksek Lisans programından mezun oldu.


Ymm firmaları İstanbul

Uluslararası, bütünleşik, şeffaf ve bağımsız bir kuruluşuz. Uzmanlığımız Denetim, muhasebe, vergi, danışmanlık ve eğitim hizmetleri.


BDDK web sitesine hoş geldiniz Bu siteyi kullandığınız takdirde aşağıdaki koşulları kabul etmiş sayılacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ