Yüksek su faturası itiraz buskİ

Eğer endeksiniz doğru ise sayacınızda arıza olduğunu düşünüyor iseniz bşubelerimize başvurmanız halinde sayacınızın muayenesini. Aboneler çıkartılan faturaların yüksek olduğu gerekçesiyle itiraz başvurusu yapmadan önce sayaçlarının tüketim göstergesini okuyarak faturada okuma hatası olup olmadığını kontrol etmeleri, okuma hatası olmadığı takdirde tesisatta kaçak olup olmadığını kontrol ettirmeleri, tesisatta kaçak yoksa su sayacının fazla tüketim kaydedip kaydetmediğinin kontrolü için.


Yüksek su faturası itiraz buskİ

TL su faturası geldi ödediğimiz faturada son endeks 0(sıfır) yazıyor ama 5TL lik faturada endeks görünmüyor kullanım olmadığı halde saat okunmuş neye göre yazıyorlar binaya girmeden mi yazılıyor anlamış değiliz gereğinin yap. Bir de faturalara atık su bedelleri eklenince ortaya çıkan rakam çok daha yüksek. Bursa, en pahalı su tüketen şehir" dedi.


Verdiğimiz adres üzerinden BUSKİ abonelik iptali yapabilirsiniz. Bunun için abonelik iptali için dilekçe, sayaç numarası ve kimlik belgesi gibi belgeler istenir.


Kalan borç tutarı alındıktan sonra, abonelik kapatılır. Yani su faturası kimin üzerine ise, o kişinin gitmesi gerekmektedir. Dilekçeyi de kendinize göre. Mesela Kocaeli ilinde ikamet ediyorsunuz ve İSU ile su hizmeti alıyorsunuz.


Anasayfa » BURSA » Su faturası yüksek gelenler dikkat! Faturanın ödenmesi gerekir. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yüksek su faturası tartışmasına açıklık getirdi. Su ve Atık Su Tarifesi Bilgi ! Kars Su online uygulamaları ile borçlarınızı görünteleyerek online kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.


Abone numarası ile Kars su fatura sorgulama ve online ödeme yapılmaktadır. Yüksek su faturası ödeyen varsa BUSKİ ’ye müracaat etsin.


Sayaçtan sonraki su kaçağı abonenin sorumluluğunda olup, faturanın ödenmesi gerekmektedir. Suyun fazla kullanımı, Mülkün dahili tesisatında (sayaçtan sonraki) su kaçağı, Hatalı okuma, Sayaç bozukluğu. Elektrik, Su, Doğal gaz, İnternet, Telefon ve Televizyon servislerine ait borçlarınızı sağdaki butona tıklayak hemen ödeyebilirsiniz. Bireysel Abone Kurumsal Abone TC Kimlik Numaranızı giriniz.


Gerektiren İşlemler. Aboneliğin tipine göre hane başına 45msu karşılığı teminat bedeli alınmaktadır. Tebligatta ödeme için gün ek süre verilir, ödenmezse 4. Bir vatandaştan ne metreküp fazla ne metreküp eksik almamız söz konusu değil. Benim faturam yüksek geldi diyenler itiraz etsinler, endekslerini kontrol etsinler.


Harcamalara Katılma Payı BUSKİ Harcama Katılma Payı Ödemeleri. Mükellefin İhbarnamedeki Sicil Numarası. SASKİ, sosyal medya hesabından paylaşılan videoda su faturası yüksek gelen abonelerin kuruma itiraz edebilecekleri duyuruldu.


Yüksek su faturası itiraz buskİ

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Murat Köse yapmış olduğu konuşmasında su faturalarına itiraz edecek vatandaşların ne yapmaları gerektiğini açıkladı. Elektrik faturasına itiraz etmeden önce borcunuzu ödeyin. Su faturası hesaplanırken ilk endeks ve son endeks verileri kullanılır. Başkan Aktaş’tan yüksek su faturası açıklaması.


Su saatiniz üzerindeki son endeksten bir önceki faturanın son endeksi çıkarılır ve çeşitli hesaplamalar yani vergiler bakım bedeli vs. KASKİ Genel Müdürlüğü Resmi Web Sitesi. Su, insan yaşamı için oksijenden sonra en önemli ikinci gereksinimdir.


Yüksek su faturası itiraz buskİ

Recep Tayyip Erdoğan Bulv. Kanın %83’ü, kemiklerin %22’si, beynin ve kasların %75’i sudur. Dünyadaki suların ancak %2.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ