Yurtdışında çiğ köftecİ açmak

Güzel bir dükkan dekorasyonu ile çok para kazanabilir ve kar marjı elde. Biliyoruz ki iyi satış yapmak için en önemli koşul çevredir. Dükkan konumu satışları doğrudan olumlu ya da olumsuz etkilemektedir. Fakat işlek caddedeki bir dükkanın kira maliyetleri de yüksek olacaktır.


Dolayısıyla etrafınızda gördüğünüz çiğ köftecilerin sayısı giderek artmaktadır. Son dönemler de etsiz çiğ köftenin popüler olmasıyla beraber talep oldukça artmıştır.

Pek çok kişi çiğ köfteyi lezzetli, ucuz ve. Bir çiğ köfteci açmak en karlı iş fikirleri arasında yer almaktadır.


Ortalama olarak liraya satılan bir çiğ köftenin yalnızca lirası ana maliyeti oluşturmaktadır. Diğer lira tamamen kardır. Elbette dükkan kirası, elektrik, su, personel ve vergileri hesaplayınca kar marjı liraya kadar düşebilmektedir. Merhaba arkadaşlar.


Haftanın son mesai akşamında herkese iyi tatiller diliyorum. Tatile girerken de kazançlı girişimler yazılarına devam etmek istiyorum.


Bugün yazacağım iş fikri aslında epey popüler olanlardan.

Tüketicinin de bu arza cevap verip sevmesiyle çiğ köfte sektörü büyüdü ve çiğ köfte bayiliği girşimciler için popüler iş kurma seçeneklerinden biri oldu. Her sokak ve mahallelerde, işlek caddelerde mutlaka bir çiğ köfte dükkanına denk gelmişsinizdir.


Girişimciler için küçük miktarlarda sermaye ile kurulabilecek nadir işlerden. Kendi marka değerinizi oluşturarak çiğ köfte dükkanı açmak için üretim hane kuracağınız dan ötürü biraz daha fazla yasal prosedürlere riayet etmelisiniz.


Ama, bayilik alarak bir çiğ köfte dükkanı açacak iseniz sadece bayilik alacağınız marka için franchise bedeli ödemeniz yeterlidir. Kendi işim olsun diyor ve çiğ köfteci açmak istiyorsanız çiğ köfteci açmak isteyenlere tavsiyeler yazımız size büyük kolaylık sağlayacaktır. Küçük bir dükkan içerisinde yüksek kar elde edebileceğiniz bir çiğ köfteciye sahip olabilirsiniz. Bilindiği gibi çiğ köfteciler genellikle bayilik sistemiyle ilerlemektedir.


Yani çiğ köfteci açmak isteyen bir kişi çiğ köfte firmasından bayilik almayı talep etmektedir. Bunun en büyük avantajı. Bizi arayın bir hafta içinde çiğ köfte bayimiz olun. Türkiye’nin yurt dışında en fazla şubeye sahip gıda markasıdır.


Türkiye,Almanya,Hollanda, Fransa,Belçika,Avusturya,İngiltere,İsviçre,Macaristan gibi birçok ülkede faaliyet gösteren Çiğköftem,Avrupa Vejetaryenler Birliği üyesi olarak ‘’Vejeteryan fast food’’ konseptiyle hizmet vermektedir. Ekipmanlar bulunmaktadır. Dükkanızın çok büyük olmasına da gerek yok.


Bu konuda özellikle kampanya fırsatı sunan firmalar bulunmaktadır. Türkiye’yi kasıp kavuran, bu da yetmezmiş gibi öğrencisinden öğretmenine, ev hanımından patronuna herkesin son dönemlerde ki gözdesi durumunda olan bu tat hem ucuz hem de doyurucu olma özelliği kapsamında adından sıkça söz ettirmektedir.


Ustasıydı, paket servis elemanıydı, hatta gerekseme var ise servis elemanı ve kasa görevlisi derken en azından şahıs çalıştırmanız gereklidir. Günümüzün gözde girişimlerinden olan çiğ köfteci açmak, ilgililerine küçük sermayelerle büyük kazançlar sağlamaktadır.

Günden güne de artmaya devam ediyor. Aslında şekilde çiğ köfteci açabilirsiniz. Kendinizin ürettiği hem iş gücünüzü olumsuz etkileyecek hem de her defasında aynı tadı yakalamak gerçekten çok zor.


Bizlerinde önerdiği gibi bayilik almak ilk aşama da çok karlıdır. Bu destekten faydalanmak için öncelikle iş yeri hangi kategoriye başvurduğunu bilmelidir.


Dükkan ve açılış masraflarınızın tamamını kredi çekerek işe başlarsanız bu sizin için çok büyük yıkım anlamına gelecektir. Taksit imkanı, KOSGEB Destekli çiğ köfte bayiliği.


Bu sayede yurtdışında franchising sistemiyle restoran ya da kafe açacaklara çok cazip hibe destekler veriliyor. Köfte Bayilik indirimli sadece 4.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ