Yunanistanpasaport fiyatları

Yunanistanpasaport fiyatları

Pasaport ücretleri de enflasyonun yükselişinden nasibini alarak 20yılına zamlı olarak başladı. Henüz pasaport çıkarmamış veya süresi dolmuş, yurtdışına çıkmak isteyen binlerce vatandaşı etkileyecek olan pasaport fiyatları, Maliye Bakanlığı’nın kararı ile belirlendi.


Yunanistanpasaport fiyatları

Selanik Başkonsolosluğu Adresi : TURKISH CONSULATE GENERAL, ODOS AGIOU DIMITRIOU 15 546THESSALONIKI Selanik Başkonsolosluğu Telefonu : 2390– Selanik Başkonsolosluğu Faks Numarası : 2390Selanik Başkonsolosluğu Eposta Adresi : consulate. Yunanistan Turları ve Fiyatları 07.


Statement of the Minister of Foreign Affairs, Nikos Dendias, following today’s meeting of the EU Foreign Affairs Council (Brussels, July 2020) The escalation of Turkey’s violations of international legality and Turkey’s aggressiveness were the focus of our discussions. Türk pasaportu, sıralamada geçen yıla göre iki sıra geriledi.


Yunanistanpasaport fiyatları

Yurtdışı Pasaport Başvurusu yapmak için Türkiye Cumhuriyeti Konsoloslukları ve Temsilcilikleri yetkilidir, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları ve yurtdışında geçici süre bulunurken pasaport başvurusu yapması gereken Türk vatandaşları Yurtdışı Pasaport Başvurusu sayfası üzerinden randevu alarak başvuru işlemlerini yapmalıdırlar. Bakanlığı, yurt dışına giriş-çıkış yapan Türk vatandaşlarının pasaportlarına istisnasız damga vurulması zorunluğu getirdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat yer teslİm tutanaği örneğİ word

Klasör sırtlığı excell

Yıkım işleri teknik şartnamesİ